Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Schimbări de lot pentru "U" Banca Transilvania

Dan Oancia

Dan Oancia
30.06.2014

Deși mai trebuie să treacă destul timp până ce "U" Banca Transilvania se va reuni în luna august, mișcările de trupe deja au început în vederea noului sezon care urmează.

Cei doi jucători care nu vor mai continua să evolueze pentru clujeni sunt Ivan Kuburovic și Josh Sparks.

Mircea Cristescu, președintele celor de la "U", a declarat: "Ivan Kuburovic și Josh Sparks nu vor mai juca la noi. La primul n-a fost dorința noastră expresă, iar la al doilea a fost cumva de comun acord. Mama lui Josh ne-a trimis un e-mail prin intermediul agentului său și ne-a comunicat că el vrea să joace într-un alt campionat. Am avut o discutie cu el și i-am spus că ar fi mai bine să continue alături de noi, dar i-am impus condiția de a jucat pe postul 3, pentru ca nu este pregătit pentru postul 4. El a decis să plece.

Dintre ceilalți străini, există posibilitatea ca toți să continue, la fel cum se poate ca ei să plece, dar nu pot spune mai multe în acest moment. Când vom avea noutăți, vom anunța", a conchis Mircea Cristescu în cadrul emisiunii "Divizia locală", de la Digi 24 Cluj-Napoca.

Pe lista sosirilor la echipa din Cluj se numără Andrei Mandache, transferat de la Gaz Metan Mediaș, și Tudor Jucan de la BC Mureș. Mai mult decât atât, Mihai Silvășan și Cătălin Baciu au optat să-și prelungească înțelegerile cu "U" Banca Transilvania.

foto: Andor Marton

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    doar atlet
    Sparks era doar atlet- adica fizic si cam atat- emotiile nu stia sa si le stapaneasca, presiunea nici atat. Pentru marea branza care a facut-o la Cluj avea probabil si pretentii. Greul l-au dus "batraneii" nu el. Oricum, mult succes!

    cu 9 ani în urmă (01.07.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    pacat
    Era un jucator care a facut mult spectacol... De multe ori a incantat spectatorii. Pacat ca a avut unele mici probleme extrasportive.
    Avea o detenta extraordinara, au fost momente cand a intors soarta unor partide

    cu 9 ani în urmă (03.07.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ca a intors meciuri e mult spus, dar din pacate era usor de scos din mana, foarte slab pregatit pt dueluri cu jucatori mai puternici. Daca ar fi sa aleg intre el si un Lapuste, as alege fara ezitare a doua varianta. Denta si dunkurile nu prea ajuta decat la casa de bilete

    cu 9 ani în urmă (03.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Sparks
      MAre paguba in ciuperci, a castigat concursul de Dunk-uri si deja se vede un Lebron James sau cine mai stie cine.... A avut meciuri bune dar din pacate cand am ajuns in PO a fost doar un bolovan de gatul echipei! Nu zic ca nu mi-a placut dar nici nu as putea sa spun ca regret ca pleaca!

      cu 9 ani în urmă (06.07.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    **Detenta

    cu 9 ani în urmă (03.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!