Stiri Acvile

Selecționata Israelului va fi susținută la Cluj-Napoca de un grup de studenți

Valentin Todea

Valentin Todea
19.11.2016

În această seară (19.11), cu începere de la ora 20:00, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui un meci crucial pentru selecționatele feminine de baschet ale României și Israelului, cele două echipe luptându-se direct pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor, competiție care va avea loc în Cehia.

În meciul din tur, disputat la Tel Aviv în urmă cu un an, România s-a impus cu 77-78 după un final de partidă intens. Adversarele echipei noastre speră să se revanșeze pentru acest eșec, iar în acest sens vor beneficia de susținerea câtorva studenți israelieni care urmează cursurile universităților din orașul transilvănean.

Confruntarea va fi transmisă în direct de către Televiziunea Română.

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!