Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a terminat turul de campionat cu un succes clar

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.11.2014

LNBM

Etapa XIII

110-33

Sala „Kati Szabo” 

Sfântu Gheorghe

11-2 Statistică 1-12

Covăsnencele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-au impus într-o manieră categorică în fața celor de la Rapid București cu scorul de 110-33. Meciul dintre cele două formații a contat pentru ultima etapă a turului de campionat din Liga Națională de Baschet Feminin

Baschetbalistele pregătite de Zoran Mikes au controlat jocul în totalitate. Acestea au început ca din pușcă duelul cu giuleștencele, adjudecându-și sfertul de debut cu un parțial de 33-4. Ulterior, în actul secund, oaspetele și-au mai revenit, însă au cedat și de această dată cu 15-21. Astfel, la pauza mare a meciului, tabela de marcaj din Sala „Kati Szabo” indica 54-19 în favoarea amfitrioanelor. Tehnicianul formației din Sfântu Gheorghe și-a permis să ruleze tot lotul de jucătoare, dar și așa echipa sa a făcut instrucție cu rapidistele, câștigând sferturile 3 și 4 cu 32-8, respectiv 24-6 și implicit confruntarea la 77 de puncte diferență, scor final 110-33. 

Punctele echipei învingătoare au fost marcate de Janeesha Jeffery 19 (8 recuperări, 5 pase decisive), Florina Pașcalău 17 (8 recuperări), Taneisha Harrison 14, Stefanie Murphy 12 (8 recuperări), Kincso Kelemen 12 (10 recuperări), Izabela Lovasz 10 (8 recuperări), Christall Caldwell 10, Iringo Debreczi 7, Cristiana Cutaș 5 (6 recuperări) și Tunde Kilin 4. De cealaltă parte, de la formația oaspete au punctat Ana Cuatu 15, Mariana Constantin 11, Roxana Bejan 3, Natalia Burlakova 2, respectiv Carmen Bonciog 2. 

Sepsi din Sfântu Gheorghe a terminat turul de campionat în fruntea clasamentului cu un bilanț de 11 victorii și 2 meciuri pierdute. De cealaltă parte, Rapidul din București este pe penultimul loc cu un singur meci câștigat și 12 pierdute. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!