Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shanice Steenholdt și-a reziliat unilateral contractul cu CS Phoenix Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.03.2017

Criza de la Galați se adâncește după ce principala armă ofensivă a lui Eugenio Rodrigues și-a reziliat unilateral contractul cu formația de la malul Dunării. Motivul este lipsa plății salariilor pe lunile decembrie, ianuarie și februarie. Practic sportivele au încasat ultimul salariu în urmă cu peste 100 de zile.

În 24 de partide pentru gălățeni, Shanice Steenholdt a avut medii de 17.5 puncte și 9.5 recuperări pentru 20 de unități la eficiență. Americanca a fost cea mai bună sportivă a Galațiului la capitolele puncte marcate, procentaj la aruncările din acțiune, recuperări ofensive, și eficiență. Steenholdt deține recordul absolut de eficiență în acest sezon, 41 de unități în confruntarea din turul Top 6 cu Universitatea Cluj-Napoca, fiind de asemenea a doua sportivă ca eficiență în LNBF după Amanda Thompson.

La scurt timp după rezilierea contractului, Steenholdt și-a găsit un angajament de ultim moment cu o formație din Luxembourg. Contractul a fost încheiat pe o lună, iar sportiva va pune umărul la promovarea echipei în prima ligă valorică.

În altă ordine de idei, Phoenix Galați primește azi vizita Universității Cluj-Napoca, într-o partidă ce va debuta la orele 18:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!