Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: "Îmi e foarte greu să mă văd evoluând altundeva decât la "U" "

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.06.2013

Silvăşan şi Lăpuşte, doi sportivi ce ar putea face echipă, sezonul următor, la "U" Mobitelco (Foto: Andor Marton)

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a anunţat, joi seară, continuarea colaborării cu Mihai Silvăşan. În ciuda ofertelor primite din partea unor echipe ce au drept de participare în cupele europene, căpitanul clujenilor a ales să continue la gruparea de pe malul Someşului Mic.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Silvăşan şi-a motivat decizia de a continua la "U".

Am decis să rămân la "U" Mobitelco Cluj-Napoca şi pentru sezonul următor. După 12 ani petrecuţi aici mi-a fost foarte greu să mă văd evoluând şi luptând în maieul unei alte echipe decât "U" Mobitelco. Mulţumesc tuturor echipelor care s-au interesat de mine respectiv celor care m-au dorit să fac parte din lotul lor.

Întrebat care este obiectivul său personal pentru sezonul următor, acesta a declarat următoarele:

În primul rând îmi doresc să fiu sănătos, acesta e principalul meu obiectiv. De asemenea îmi doresc să facem uitat sezonul precedent, să realizăm o performanţă mult mai bună decât cea din sezonul recent încheiat. Nicidecum nu va fi vorba de un obiectiv precum intrarea în playoff, ne dorim performanţă.

Pe lângă Mihai Silvăşan conducerea clubului clujean a conformat prelungirea înţelegerii cu Cătălin Baciu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea oradeafun :

    SILVA
    BRAVO SILVA. ESTI UN JUCATOR MARE, UN OM DEOSEBIT, UN CARACTER IMPRESIONANT. SUPORTERII CSM ORADEA CONSIDERA CA IN TRICOUL ALB-ROSU AR FI BINE PRIMIT ORICAND UN JUCATOR CA TINE. ITI UREZ MULTA BAFTA CU U SI SA DEA DOMNUL CA SA NE INTALNIM DIN NOU IN PLAY-OFF DAR DE DATA ASTA LA UN MECI 4 DIN 7.

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    aha
    Acum o luna a vrut sa plece, dar intre timp si-a dat seama ca "nu poate evolua in alt maieu"...Cred ca negocierile cu Cristescu nu au fost usoare :)

    cu 10 ani în urmă (07.06.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    @corleone
    negocierile cu Cristescu nu sunt niciodata usoare :))

    cu 10 ani în urmă (07.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!