Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: "Nu am avut nicio pasă proastă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2012

CSM Oradea a încheiat turul de campionat cât se poate de bine, cu o victorie în faţa revelaţiei SCM "U" Craiova. Bihorenii s-au impus cu scorul de 83-74, în faţa a aproximativ 2200 de suporteri care au umplut până la refuz Arena Antonio Alexe, Silviu Lupusavei fiind principalul marcator cu 18 puncte.

La finalul jocului lunetistul bihorenilor a vorbit despre ultimele jocuri, fiind de părere că nu a trecut printr-o pasă mai proastă ci a evoluat mai puţin.

A fost cea de a 14-a victorie, a 10-a consecutivă. Cum te simţi ?

Mă simt foarte bine, sunt bucuros că am câştigat, sala a fost foarte plină aşa cum ne aşteptam şi nu puteam să începem sărbătorile cu o înfrângere. A fost prea frumos turul, prea bun pentru noi ca să-l încheiem cu o înfrângere.

Ai avut un meci bun după o serie de partide mai puţine pune. Putem spune că ai trecut printr-o pasă proastă ?

Nu, nu am avut nicio pasă proastă. Aşa a hotărât antrenorul să joc mai puţin în acele meciuri. Am câştigat, nu mai contează, important e ca noi să mergem bine. Că o să mai am meciuri ca şi acesta, sau că o să joc 7 minute nu contează.

Cum vezi returul campionatului ?

Va fi mult mai greu ca şi turul. Prima parte a campionatului ne-a avantajat oarecum, dar în retur situaţia se va schimba. Echipele se vor întări şi sper să rămânem pe val şi să jucăm cât mai bine.

Cine porneşte ca şi favorită în duelul din Cupa României ?

Clujul poreşte ca şi favorită pentru că ei nu au nimic de pierdut, noi avem.

1 comentariu la aceasta stire:
  • daisy666 :

    bravo, SILVIU !!
    le-ai dat clasa la invidiosi si la cei care vorbesc fara sa stie !!!

    cu 11 ani în urmă (23.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!