Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei va ajunge la BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.07.2013

 

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul Silviu Lupusavei. Sportivul în vârstă de 32 ani a ajuns la BC Mureș, în pofida faptului cu SCM U Craiova l-a anunțat în cursul săptămânii trecute ca fiind noul jucător al echipei antrenate de către Andjelko Mandic.

Din motive necunoscute site-ului nostru, se pare că Lupusavei și Craiova nu s-au înțeles asupra unui contract. De altfel, oltenii au anunțat că renunță la colaborarea cu Lupusavei printr-un comunicat de presă. Astfel, BC Mureș a reintrat pe fir și lucrurile s-au schimbat radical. Lupusavei va fi noul jucător al vicecampioanei

În sezonul 2012/13, Lupusavei a avut 6.0 puncte, 1.5 recuperări, 0.8 intercepții și 0.7 pase decisive cu 0.8 posesii pierdute pentru 6.1 la eficiență în 14:51 minute pe meci. El a jucat în 39 dintre meciurile lui CSM Oradea în precedenta ediție de campionat.

Așadar, Lupusavei se alătură trupei antrenate de către Srecko Sekulovic. El devine al 4-lea transfer în această vară pentru BC Mureș după muntenegrenii Goran Martinic și Ivan Ivanovic, respectiv sârbul Aleksandar Mladenovic.

16 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    veste buna
    Chiar era supraevaluat si mai bine sa dai o sansa unui copil extrem de talentat ca Damian decat sa tragi de unul care se cam plictisise de baschet.

    cu 10 ani în urmă (05.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    buzesti
    nu te bucura inca, sursele lui Adi nu sunt de fiecare data corecte .))) dar e bine cum spui tu

    cu 10 ani în urmă (05.07.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    silviu,
    daca tot spune lumea ca te-ai plictisit de baschet, vino inapoi la oradea, noi te asteptam cu tot dragul si tu stii asta din reactia salii."lupu,lupu,lupu"

    cu 10 ani în urmă (05.07.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    am ce am ....
    ... si este ce este, dar se pare acest management al Muresului nu reuseste sa-mi placa de nici-o culoare.
    Dle presedinte Lungu ... ce ne-ati promis la sfarsitul sezonului trecut ? va mai aduceti aminte ? ... ca lotul pt noul sezon se va definitive cel tarziu pana la sfarsitul lunii iunie! ... unde sunt rezultatele ?!@ ... sau vreti sa ziecti ca acesta este lotul cu care ne batem la titlu si cupe ?!
    Sa nnu mai vorbesc despre faptul ca dupa atatea asteptari veniti cu acest jucator .. Lupusavei, care impotriva noastra sezonul trecut a fost un zero barat ? ... si de exemplu il lasati pe dinafara pe Ceskovic ?! ... suntem cu un singur conducator de joc pe 3 fronturi?!
    TREZIREA!!!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Lupusavei!
    Pacat de ''mana '' ta!
    Pui problema foarte prost,prietene!
    Cum adica sa-ti garantam minute de joc pe parchet?....Doamne!....daca e adevarat ,tu nu meriti sa joci la nicio echipa din LNMB!....TRAGE LA ANTRENAMENTE,DEMONSTREAZA CA MERITI SA JOCI,FII EFICIENT PE PARCHET CAND TI SE DA ACEASTA SANSA SI MINUTELE VOR VENII!...NU AVEM NEVOIE LA CRAIOVA DE PRIMADONE DIN ASTIA!

    BRAVO TOMITA!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • ti_grrr :

    lupusavei
    bc mures nu l-am anuntat oficial deci stirea asta e in stadiu de poveste doar
    si daca ajunge la Bc nasoala alegere face conducerea avand in vedere ce ii asteapta in noul sezon...

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @erebus
    Care-i baiul amice? Te plictisesti asa de tare si nu ai altceva mai bun de facut decat sa te agiti ca un Pepsi?

    Esti mai rau ca un chibit de fotbal. S-a terminat perioada de transferuri? Crezi ca exista un concurs care isi face echipa mai repede castiga campionatul? Cool down ca faci poc, Doamne fereste :) Ai uitat din ce jucatori a facut Sreko echipa vicecampioana? Da-i credit, ai incredere in el si lasa-l in pace sa-si faca treaba asa cum stie. Cu Cornel Lungu ce ai pana la urma? Este el presedinte dar mai exista si un consiliu director in care se iau deciziile in club. Anul asta a fost un an istoric pentru BC MURES si tu tot comentezi fara rost? Si anul trecut s-au gasit destui GIGI CONTRA care s-au aruncat asupra conducerii si antrenorului reprosandu-i transferurile iar dupa aceea au trebuit sa-si inghita cuvintele si sa recunosca (cei cu coloana vertebrala) ca s-au pripit.Stii mai mult baschet decat Sreko? Ma indoiesc asa ca stai bland si ai rabdare.

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Lulusavei
    Ma bucur sa onserv ca mai exista si destui oameni lucizi in privinta marelui "shooter"...

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    @oldboy
    Daca te uiti un pic inapoi in istoricul comentariilor mele o sa vezi ca nu intodeauna i-am atacat (presedinte&co), insa nu pot sa trec cu vederea faptul ca, cu timpul, care trece repede, jucatorii romani isi gasesc echipe noi sau sunt confirmati la cele vechi, iar echipa noastra are nevoie de o banca mult mai lunga decat o are acum. Conditionarea nr-lui de jucatori straini, constrange echipele sa se uite mai atent la achizitionarea jucatorilor romani, iar cei care intr-adevar ar putea conta la nivelul campionatului nostru se putineaza pe zi ce trece. Cu strainii n-am nici-o treaba, ii poti aduce de unde vrei tu, piata lor fiind mult mai larga si deschisa, totul depinde de bani, insa abordarea achizitionarii celorlalti jucatori (cei romani) este ceea ce ma deranjeaza.
    de aici provine frustrarea mea, iar in ceea ce priveste limbajul ironic al dvs. nu cred ca e cazul atata timp cat nu te-am atacat cu nimic.
    Nici nu ma agit ca un Pepsi si nici nu sunt gigi contra, pt ca, din fericire nu m-am numarat printre cei care trebuiau sa-si inghita comentariile, le-am dat credit inca de la inceputul campionatului, asa ca 'chill-out' !

    In comparatie cu anul trecut, cand aproape toata echipa a fost schimbata si nu stiai la ce te poti astepta de la jucatorii noi veniti, de exemplu in acest an deja pot si eu, cu umila mea pricepere, (care din punctul tau de vedere este mai buna decat cea a lui Srecko) sa compar un Ceskovic cu Lupusavei! tu ce parere ai?

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @erebus
    Stai listit,distinse,ca toate echipele noastre inscrise in cupele europene au mari probleme legate de jucatorii romani,nu atat calitativ cat mai ales numeric.Caci daca mai vorbeam si de calitate,fara nicio umbra de rautate sau desconsiderare,crezi ca s-ar mai fi facut atata valva in jurul unuia ca Lupusavei???

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    pentru buzesti,vladut.ti-grr
    etc,etc,...deci, mare atentie, la ceea ce gandim, si cu mare usurinta exprimam, pentru ca, de cele mai multe ori, reprezinta o descriere perfecta, in detaliu, a propriei persoane si a proiectiilor personale... desi, avem mult de invatat ca sa aflam cum se formeaza gandul, putem in schimb deduce ce se ascunde in spatele unor spuse...trebuie facute cateva conexiuni, asamblate informatiile si analizate proiectiile personale, pentru ca apoi sa te trezesti nud (in toata splendoarea), descoperit fiind de propropriile-ti mojicii ascunse doar de inchipuirile tale patologice...


    PS(voi comentati si cand vine omul si cand pleaca,noroc cu site-uriule de socializare,ca va puteti exprima,Succesuri,cum ar spune unii,si cand ve-ti avea si voi vreun defect sa ne scrieti si noua, ca de calitati sunteti plini.Eu il cunosc pe Lupusavei personal.a jucat la noi si este un om deosebit si un jucator util echipei.Va urez sa va placa atunci cand va priviti in oglinda!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Thor :

    suporter orădean
    Dragă suporter, ai vrea să ne îngrădești liberatea de exprimare? Mai bine ai avea grijă la modul în care te exprimi tu în limba română. Ai copiat un citat al nu știu cărui filosof, iar când a trebuit să scrii și tu 4 rânduri, ai făcut o mie de greșeli.

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @suporter oradean
    Totalbaschet e un site in care se dicuta despre baschet,nu despre propriile persoane!
    Ca Lupusavei conditioneaza venirea la o echipa de minutele jucate,arata neprofesionalismul sau!
    CRAIOVA NU ARE NEVOIE DE PSEUDOJUCATORI!
    CRAIOVA ARE NEVOIE DE JUCATORI CARE ''MOR'' PE TEREN,NU CERSESC MINUTE LA SEMNAREA CONTRACTULUI!
    Ar trebui sa vorbesti si cu jucatorii straini ai Oradei sa vezi daca ei au trecut in contractele lor o asemenea clauza!.....PENIBIL!!!!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @suporter oradean
    Cand am indraznit eu sa imi exprim parerile si opiniile au sarit ca arsi incercand sa imi inchida gura cu bocancul.... In rest..... sunt perfect deacord cu P.S.-ul tau noi restu suntem ce ramane dupa circumcizie si se arunca iar ei e miezu......! Hai Ardealu!!!!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @hell!
    Salut hell!:)

    De Cluj ce se mai aude?:))))....ce noutati mai aveti in lot?...in prima etapa jucam cu voi la Cluj!:)))

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    personaje triste...
    Eu ce am avut de spus am spus mereu cu bunacuviinta,fara antipatii,simpatii,tovarasii,fara pretentia de a impune vreo opinie...Dar fiecare pricepe atat cat poate,iar unde nu este nici Dumnezeu nu cere,asa ca excelent punctat,Thor!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!