Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Situaţie tensionată la Rovinari. Todorov a părăsit Târgu Jiu la doar câteva ore de la sosire

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.06.2014

Foto: telegraf.rs

Situaţie tensionată la Energia Rovinari. La nici câteva ore după prezentarea oficială de la Târgu Jiu, Aleksandar Todrov a luat decizia să părăsească clubul, iar preşedintele clubului, Laurenţiu Răuţ respectiv preşedintele secţiei de baschet, Radu Stroescu, l-au urmat pe tehnicianul macedonian. Toate acestea s-au petrecut luni la amiază, în decursul a câteva ore.

Se pare că totul a pornit de la o discuţie privind planurile tehnicianului macedonian pentru sezonul următor. În cadrul întrunirii dintre conducerea echipei şi conducerea clubului, Todorov şi-a exprimat doleanţele cu privire la jucătorii pe care îi doreşte alături în stagiunea următoare. Conducerea clubului nu a fost de acord, impunându-i tehnicianului prelungirea contractelor cu sportivii Troupe şi Darby. Macedonianul nu a acceptat, conducerea clubului nu a conceput un alt răspuns, iar părţile au decis să încheie colaborarea în prima zi petrecută împreună.

Situaţia este actualmente foarte delicată pentru conducerea clubului care a rămas fără staff tehnic în plină campanie de achiziţii şi cu doar 10 zile rămase până la data limită de înscriere în EuroChallenge.

Energia Rovinari se desparte prematur, pentru a doua oară consecutiv, de tehnicianul principal. Înaintea Final Four-ului Cupei României gruparea din judeţul Gorj a rămas fără antrenorul Florin Nini.

Vom reveni cu amânunte!

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    E bine...
    Cu orice risc, e foarte bine ca cineva a pus piciorul in prag...Sa vedem ce va urma.

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    E bine ??
    Dacă e adevărat ce se întâmpla , crezi ca e bine ? Nu se termina nici baschetul , nici jucătorii de valoare la troupe si darby . Sunt jucatori buni , dar dacă ii impui unui antrenor anumiti jucatori nu e bine ... Si sincer Troupe nu mi se pare chiar așa scula .. Părerea mea :)

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @suporterbaschet
    Pastrand jucatorii romani+Watson, si aducand antrenor nou si jucatori straini noi, nu cred ca e posibil obiectivul asumat- locul 6.Desi prin aprilie se spunea , de aceeasi, conducere, ca obiectivul in viitorul sezon va fi maxim locul 4. Si chiar credeam asta, la ce lot aveam.Raman la parerea, si nu sunt singurul, ca trebuie pastrat grosul lotului din sezonul trecut, sa avem continuitate.

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    bine vs rau
    Este regretabil ca s-a ajuns la aceasta situatie datorita orgoliului celor trei care dau dovada de lasitate,nicidecum de integritate, parasind corabia la greu (nu vreau sa cred ca sunt si alte motive ascunse). Darby,care nu are nicio legatura cu aceasta stare conflictuala, este foarte iubit la Tg-Jiu si sustinut de majoritatea fanilor, iar principalele motive pentru care conducerea a dorit indepartarea lui nu au nimic de a face cu sportul profesionist si puteaau crea un precedent extrem de periculos (daca nu l-au creat deja). Sustin inca o data ca Darby este un jucator valoros,luptator si onest, care poate fi integrat in orice echipa,iar un antrenor bun,obiectiv si integru, poate face din el unul din cei mai buni jucatori din liga (daca nu era deja). Din pacate,Todorov nu a apucat sa dovedeasca niciuna din calitatile de mai sus. Conducerea demisionara ar trebui sa nu uite ca nu mai departe de doua luni a mai fost o situatie cam de acelasi gen,cand publicul l-a ales pe Tal Karpelesz in detrimentul antrenorului,iar acesta din urma a fost indepartat chiar inaintea play offului. Atunci de ce nu si-au dat demisia? Daca era dupa ei mergeam la Ploiesti cu Nini si fara Tal,iar la intoarcere in loc de multi bani primeau doar felicitari pentru onorabilul loc 4 ocupat.

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    erata
    Nini a fost indepartat inaintea final four-ului.

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    TOMA manager
    Sugeram conducerii administrative sa il transfere pe Marius Toma de la Craiova. Astfel se impusca doi iepuri dintr-o lovitura : se continua pe aceeasi linie a hoasului (vezi ce a creat sezonul trecut la Craiova) si este devotat conducerii de partid si de stat.....

    cu 9 ani în urmă (17.06.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    mda...
    Adevarul e ca Darby era si este un om iubit in Targu Jiu. Sincer ca si suporter vrei sa iti vezi preferatii! Si sa desparti nucleul care ti-a adus primul trofeu- asa a fost si la Pitesti- s-a luat Cupa si s-au adus numai ...(cateva exceptii). Asta inseamna antrenor amator- in loc sa vezi uscaciunile si sa le elimini mai bine plantezi de la capat

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!