Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slaven Cupkovic a semnat cu Steaua CSM EximBank

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.08.2013

 

Slaven Cupkovic este noul jucător al echipei Steaua CSM EximBank București, informează site-ul oficial al echipei. El evoluează pe poziția 4.

Originar din Serbia, Cupkovic măsoară 2.05 metri, cântărește 105 kilograme și are 25 de ani. El sosește din Polonia, unde a evoluat la Rosa Radom, locul al 10-lea în precedenta ediție de campionat. El a avut medii de 6.8 puncye, 2.4 recuperări și 0.5 intercepții cu 1.0 posesii pierdute pe meci în 16.1 minute. El a avut 51% la aruncările de două puncte (38 reușite), 32% la trei puncte (36) și 54% la libere (32) ăentru 4.8 la eficiență. EL a jucat 32 meciuri.

De-a lungul carierei, Cupkovic a jucat pentru Napredak, Masinac și Ribnica, în campionatul Serbiei. De notat că la Rosa Radom, noul jucător al Stelei a fost coleg cu Slavisa Bogavac, noul jucător al lui Gaz Metan Mediaș. El este primul jucător străin legitimat din alt campionat în lotul Stelei pentru sezonul 2013/14.

În acest moment, Steaua CSM EximBank București are cinci străini sub contract: Milos Petkovic, Garry Gallimore, Ivan Bosnjak și Robert Nyakundi sunt ceilalți patru. De notat că echipa pregătită de către Mladen Jojic i-a legitimat și pe Adrian Tudor, Mihai Paul și Virgil Stănescu. 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!