Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „CSM este o echipă bună, dar cred că putem câștiga”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
18.04.2013

Antrenorul de la BC Mureș a fost contactat de TotalBaschet și a vorbit despre seria cu CSM București.

Care a fost diferența între cele două meciuri de până acum?

În primul meci ne-am concentrat foarte bine, ne-am apărat foarte bine; la meciul doi, nu am reușit să facem ceea ce mi-am dorit în apărare. Am marcat 92 de puncte, ceea ce e bine, dar și CSM a marcat aproape 90. Nu am fost destul de agresivi în apărare. Am condus tot meciul, dar am greșit în momente foarte importante, permițând CSM-ului să revină, să-și intre în ritm.

Cum va fi meciul de sâmbătă?

CSM e o echipă bună, cu individualități bune. Când adversarul are un procentaj  de 52-53% de la 3 puncte, este foarte periculos. Cum am mai zis, vreau să câștigăm primul meci. Va fi greu, nu mai suntem acasă, dar cred că putem câștiga.

Liviu Dumitru va juca?

Da, n-am vrut să-l folosesc, ca să îl menajez. A avut o mică accidentare, dar a reluat antrenamentele și va fi acolo lângă echipă. Chiar dacă nu la potențial de 100%, dar ne va putea ajuta când vom avea nevoie.

BC Mureș conduce cu 2-0 în seria cu CSM București, după două partide jucate acasă. Meciul al treilea va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, la Arena de Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!