Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM învinge Energia Târgu Jiu într-o partidă amicală

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.09.2015

Steaua CSM EximBank a bifat o victorie în fața Energie Târgu Jiu, într-o partidă amicală desfășurată la București. Formația lui Hristu Șapera s-a impus cu scorul de 84-77, pe sferturi 18-15, 24-13, 24-24,18-25. Militarii au condus partida de la în capăt la altul iar cea mai mare diferență de scor a fost de 16 puncte în favoarea gazdelor.

Marko Marinovic a fost cel mai bun jucător al Stelei CSM cu 18 puncte, 6 pase decisive și o recuperare. Bill Amis a adunat 17 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive în timp ce Mihai Paul a contabilizat 14 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Pentru Steaua au mai înscris Chris Cooper 11 puncte, Alexander Rasic  11, Titus Nicoară 6, Ionuț Drăgușin 4, Denis Ikovlev 2 și Adrian Roșu 2.

La Steaua CSM, Levente Szijarto și Pankracije Barac nu au evoluat din cauza unor probleme de sănătate.

Porter Troupe a fost cel maibun gorjean cu 20 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, fiind urmat de Anthony Miles cu 19 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Pe lista marcatorilor echipei lui Antonis Constantinides au mai intrat Lamont Mack cu 13 puncte, Jammar Diggs cu 7, Lazar Radoslavlijevic cu 6, Callistus Eziukwu 5, Adrian Guțoaia 4 și Szabolcs Santa 3. Pentru Energia au mai evoluat Baris Aktas și Dragoș Andrei care însă nu au punctat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!