Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM București s-a despărțit de Cameron Long

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.03.2017

Foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Steaua CSM EximBank București s-a despărțit de unul dintre jucătorii săi de bază. Este vorba de Cameron Long, fundașul în vârstă de 28 de ani ce a înregistrat medii de 12.7 puncte, 4.7 recuperări și 5.3 pase decisive și 15.3 unități la eficiență în 18 partide susținute pentru roș-albaștri.

Întrebat la conferința de presă premergătoare jocului de la Pitești de ce nu a mizat pe Long, tehnicianul Jukka Toijala a lăsat să se înțeleagă că acesta nu mai este jucătorul Stelei, iar în locul său va fi adus un alt fundaș.

Eu sunt doar antrenor aici. Au fost câteva decizii luate de conducerea clubului și nu știu dacă au fost făcute publice sau nu. Eu joc cu jucătorii pe care îi am. Aceasta este lotul de jucători pe care îl am în momentul de față la dispoziție. Cred că vom avea un nou jucător la echipă, însă nu pot să vă dau mai multe detalii. Este o decizie a conducerii. Cel mai probabil vom avea un jucător poziția 1.

Cameron Long a fost al 5-lea cel mai bun pasator în Liga Națională de Baschet masculin cu o medie de 5.33 assist-uri per meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!