Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank, înfrângere la 2 puncte diferenţă cu una din forţele Serbiei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.09.2014

Baschetbaliştii de la Steaua CSM EximBank Bucureşti au pierdut primul meci amical din Serbia, scor 102-104, împotriva celor de la Mega Vizura, una dintre cele patru forţe ale campionatului din ţara vecină. Vizura a fost semifinalistă în ultima ediţie de campionat. 

Prima secvenţă a confruntări a fost adjudecată de sârbi cu 27-21, urmând ca următoarele 10 minute să le revină steliştilor, care au reuşit un parţial de 33-22, iar la pauză, trupa lui Bavcevic conducea pe tabelă cu 54-49. Conform site-ului oficial al grupării bucureştene, partida a fost extrem de echilibrată în cea de-a doua jumătate, iar şteliştii au pierdut la o singură posesie, într-un final fierbinte de meci.

În noul echipament al formaţiei Steaua CSM EximBank a debutat Therrell Everett, ultima achiziţie, care sosise la Bucureşti chiar în preziua plecării către Belgrad.

Echipa pregătită de Niksa Bavcevic va mai juca alte două partide de verificare în capitala Serbiei, împotriva celor de la FMP Belgrad, respectiv Metalac Valjevo.

*Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!