Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank învinge pe BCM U Pitești în ultima partidă din Cupa Steaua

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.09.2014

Steaua CSM EximBank a câștigat Cupa Steaua după ce a trecut și de BCM U Pitești. Ultima partidă a competiției amicale, desfășurată în capitală, a fost una la îndemâna echipei organizatoare.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu formația lui Niksa Bavcevic mai mult la conducere. După pauză, partida s-a rupt. În sfertul trei, militarii au reușit să pună 26 de puncte diferență după un parțial de 30 la 8. Ultimul act al partidei nu a mai fost unul în care diferența să crească foarte mult. Piteștenii au terminat partida cu 3 jucători eliminați și cu multe puncte în spatele Stelei. Scorul final indicat de tabela din Regimentului de gardă a fost 92-63.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al partidei, încheind partida cu 15 puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive. Travis Watson a terminat în double double, 13 puncte și 10 recuperări iar Goran Ikonic a marcat și el 13 puncte la care a mai adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive.

Cel mai bun jucător al lui Hristu Șapera a fost Mirko Kovac care a izbutit 16 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Ronald Ross a terminat partida cu 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive iar Stevan Milosevic a adăugat și el 11 puncte plus o recuperare.

*Foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    Radenko
    Parca de toti am auzit ca au mai inscris dar de Radenko nimic...e accidentat sau nu face treaba?

    cu 9 ani în urmă (22.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!