Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank câștigă turneul City Cup

Paul Olar

Paul Olar
13.09.2015

Steaua CSM EximBank București a pus mâna pe trofeul turneului amical City Cup, după ce a învins sâmbătă seara formația gazdă, U-Banca Transilvania. Spectaculoasa finală a necesitat nu mai puțin de două reprize suplimentare, terminându-se la scorul de 87-85.

Bucureștenii au avut inițiativa în prima parte, intrând la cabine sub adăpostul a cinci lungimi, 36-31. La fel ca și în jocul precedent, formația lui Marcel Țenter și-a revenit în sfertul trei și chiar a preluat conducerea. Combatantele au mers însă cap la cap, intrând în de două ori în prelungiri.

Una dintre reprize se datorează lui Tudor Jucan, care a ieșit la rampă pe final, cu două coșuri de trei puncte. Totuși, pe finalul ultimei reprize, clujenii au ratat șansa de a egala, astfel că Steaua a obținut victoria.

Marko Marinovic a impresionat pe parchetul Polivalentei, din moment ce a totalizat 21 de puncte. Chris Cooper a strâns 17 puncte, iar Bill Amis 16.

De partea cealaltă, Darius Hargrove a contabilizat 19 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Filip Adamovic a reușit 16 puncte, 9 pase decisive și 5 recuperări.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!