Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank debutează în noul sezon cu o victorie

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2014

Baschetbaliștii de la Steaua CSM EximBank București au trecut de BC Timișoara chiar pe terenul acestora cu scorul de 85-75 (25-14, 18-15, 21-26, 21-20), într-un meci care a deschis noul sezon din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Nu mai puțin de 5 steliști au reușit să depășească pragul de 10 puncte marcate: T. Nicoară 16 (7 recuperări), P. Barac 16, W. Amis 15 (7 recuperări), C. Everrett 13 (4 pase decisive) și G. Ikonic 12. De cealaltă parte, din lotul timișorenilor s-a remarcat Z. Jovanovic cu o prestație de excepție: 22 de puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări. De asemenea, J. Manigat cu 13 puncte și D. Persic cu 12 au avut la rândul lor o prestație destul de bună. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării de la Timișoara!


Două sferturi s-au scurs din primul meci al noului sezon din LNBM. BC Timişoara este condusă astfel la pauza mare de Steaua CSM EximBank Bucureşti cu scorul de 43-29 (25-14, 18-15). 

În prima repriză din lotul amfitrionilor s-au remarcat J. Manigat cu 9 puncte, respectiv Z. Jovanovic cu 8 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive. De cealaltă parte, P. Barac a marcat 14 puncte pentru Steaua, fiind cel mai bun marcator al roş-albaştrilor. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!