Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank oferă unui suporter un contract de jucător profesionist de baschet

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2017

Concursul „Joacă pentru Steaua” a ajuns la final. Radu Rugiubei este câștigătorul unui contract de o zi cu Steaua CSM EximBank,  înțelegere ce va fi înregistrată la Federaţia Română de Baschet, pe site-ul echipei militare și pe site-ul federaţiei internaționale de baschet. El va avea șansa să joace într-un meci televizat al Stelei CSM EximBank, asta după ce va trece de vizita medicală și după un antrenament de individualizare alături de staff-ul tehnic și de echipă.

“Joacă pentru Steaua” a fost surpriza pregătită pentru fani la începutul toamnei de clubul militar, care i-a provocat pe patroni la cinci probe, aceștia având la dispoziție câte o lună pentru a îndeplini fiecare cerință. Cele cinci probe de concurs prin care au trecut „patronii Stelei” au fost următoarele:

a) 20 septembrie – 20 octombrie: O campanie de promovare a participării în această competiţie. Pentru fiecare participant va fi creat un visual, el îl va distribui pe facebook, tăguind pagina Steaua Baschet, şi le va solicita prietenilor like-uri şi share-uri. Primul loc va primi 10 puncte, locul al doilea 7 şi locul al treilea 5. Toţi ceilalţi au primit câte trei puncte
b) 20 octombrie – 20 noiembrie: Fiecare participant a scris o postare sau o notiţă prin care a explicat de ce acesta este visul său şi va cere sprijinul prietenilor să îi vină în ajutor cu like-uri, share-uri şi mai ales comentarii. În funcţie de postări şi de feedback-ul pe care l-au primit concurenţii, s-au punctat primii 3 clasaţi. Locul 1 – 12 puncte, Locul 2 – 9 puncte, locul 3 – 7 puncte. Ceilalţi concurenţi au primit primi câte 5 puncte.
c) 20 noiembrie – 20 decembrie: Perioada de sărbători va avea o probă specială – fiecare concurent a fost îndemnat să facă o faptă bună, să susţină un act de caritate, să ajute o persoană fără posibilităţi materiale sau, pur şi simplu, să îşi surprindă un apropiat cu un cadou însemnat sau printr-un gest memorabil. Aceştia au ilstruat prin fotografii sau filmuleţe cum şi-au îndeplinit proba. Locul 1 – 15 puncte, Locul 2 – 12 puncte, Locul 3 – 10 puncte. Toţi ceilalţi concurenţi care s-au achitat de sarcini 8 puncte.
d) 20 decembrie – 20 ianuarie: În această perioadă, „Patronii” și-au putut alege un singur meci în care și-au adus gaşca de prieten la meci. Când această probă a demarat ei au trebuit să estimeze printr-un comentariu cu câţi prieteni vor veni la jocul Stelei (minim 10)! Cei care și-au respectat promisiunea au primit 10 puncte. Cei care nu și-au respectat promisiunea au primit 7 puncte. Primul loc (cei mai mulţi prieteni prezenţi la meci – concurenţii vor întocmi liste pentru acces) a fost răsplătit cu înca 10 puncte, locul al doilea cu încă 7 iar al treilea clasat cu încă 5 faţă de cele 10 puncte iniţial oferite concurenţilor care şi-au onorat „pariul” cu numărul de prieteni invitaţi.
e) 20 ianuarie – 20 februarie: S-a realizat cu fiecare concurent un material video referitor la această campanie şi la visul său – de a juca pentru Steaua o dată în viaţă. Patronii au distribuit acest clip, postat iniţial pe pagina Stelei, şi au folosit hastagul #OneBigArmy. Clipul cel mai distribuit, comentat şi cu cele mai multe likeuri a primit 20 de puncte, al doilea 15 iar al treilea 10! Toate celelalte au primit câte 7.

Radu Rugiubei a declarat, conform site-ului oficial al Stelei, că încă din prima zi de concurs se gândește la momentul în care va intra pe teren. El spune că în această perioadă s-a apropiat mai mult de echipă și că au existat și beneficii colaterale:

De când am intrat în concurs, nu am încetat să mă gândesc la acel moment, când aș intra pe teren. Asta a fost motivația să muncesc cu seriozitate la fiecare probă. Cu toate incertitudinea câștigării concursului, am început să mă pregătesc zilnic pentru acel moment și acum observ că sunt mai multe câștiguri ce reies din această experiență. Nimic nu se compară cu obiectivul principal, dar acest concurs mi-a adus multe beneficii colaterale, care mi-au făcut ultimele șase luni mult mai plăcute și m-au apropiat și mai mult de echipa iubită, Steaua

Utimele șase luni m-au învățat cel puțin un lucru foarte important. Deși credeam că nu stau bine cu timpul personal, am reușit să mă organizez și să storc secundele și minutele necesare ca să mă dedic probelor. Între cele două axe – cea a emoțiilor și cea a timpul rămas până la final – ar exista o linie de progresie cu sens ascendent foarte clar. Cu siguranță, emoțiile aproape și-au atins apogeul odată cu ultima probă. Este multă tensiune la mijloc și, pe lângă asta, mai sunt și o grămadă de prieteni care au investit și ei emoțional în participarea mea și nu vreau să-i dezamăgesc

Și ceilalți „patroni” care au participat la concursul „Joacă pentru Steaua” se vor alege cu o experiență alături de echipa iubită. Ei vor face echipă cu staff-ul Stelei într-un amical împotriva jucătorilor, meci ce va avea loc la finalul sezonului!

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Bestiala idee. Bravo.

    cu 7 ani în urmă (21.02.2017) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Vrajeala mediatica
    Demersul mediatic este SUPER dar, daca observi ca intr-un sezon intreg, Steaua s-a bazat pe o rotatie de 7 jucatori, 5 straini + Paul si Baciu, acest demers este incarcat de IPOCRIZIE !!! Acordati 5-10 minute lui Darwiche, Petrache si chiar Negoitescu care are deja 24-25 ani....in meciurile din prima liga si apoi acordati minute unui suporter . Cu Bogdan Popa m-am lamurit cand am vazut meciul de la Iasi si am constatat ca indolenta si nesimtirea sunt exacerbate la unii care se cred MARI JUCATORI...

    cu 7 ani în urmă (21.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu:

      Ce treaba are una cu alta?
      Asta e un fan care va juca cel mult un minut, ceilalti pomeniti de tine sunt jucatori. Din ce-am vazut sezonul asta, si Negoitescu si Darwiche au jucat. Si la Final 8, daca nu ma insel.
      Oricum frumoasa campania, sunt de laudat astfel de initiative!

      cu 7 ani în urmă (21.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Frumoasa initiativa
    Felicitari clubului pentru aceste frumoase clipe daruite, de neuitat chiar pentru acest fan. Excelenta idee, ar trebui sa fie un exemplu pentru toate cluburile. Un gest de apreciere pentru suporteri.

    cu 7 ani în urmă (22.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    zvon
    Eu am auzit ca este antrenor in cadrul clubului? E adevarat?

    cu 7 ani în urmă (23.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @meea
      Nu e la Steaua. E antrenor la "Dan Dacian". E adevarat ca atat "Dan Dacian" cat si "Laguna" sunt partenerii Stelei in competitiile de copii si juniori. Cei mai buni de la acestia trec ulterior la Academia Stelei.

      cu 7 ani în urmă (23.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!