Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM Eximbank primeşte vizita celor de la BCM U Piteşti

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2017

steaua bcm u pitesti

În al doilea meci al etapei a XXI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Steaua CSM Eximbank Bucureşti va primi în Capitală vizita celor de la BCM U Piteşti vineri, 10 februarie, de la ora 20:15.

Steaua CSM Eximbank vine după o perioadă mai dificilă. În ultimele 5 meciuri, elevii lui Claudiu Fometescu au încasat 3 înfrângeri, cu CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca şi Dinamo, şi au câştigat doar partidele cu Phoenix Galaţi de pe teren propriu şi cu BC Mureş, în deplasare, după prelungiri, scor 93-87. Marius Runkauskas a fost cel mai bun om al partidei pentru stelişti, cu 31 de puncte, în timp ce noua achiziţie a steliştilor, Randal Falkar, a adunat 15 puncte, 12 recuperări şi 5 pase decisive. Graţie acestei victorii, Steaua a rămas în continuare pe locul doi în clasament, cu 13 victorii şi 5 înfrângeri.

De partea cealaltă şi argeşenii vin după o victorie în prelungiri, a treia din ultimele 4 dueluri disputate în LNBM. Echipa condusă de Hristu Şapera s-a impus după un meci spectaculos în faţa celor de la CSM U Craiova, scor 101-99. Pavel Marinov a fost cel mai bun marcator cu 21 de puncte, Aleksandar Mladenovic a reuşit 20 de puncte, iar Alexander Kostoski 14 puncte, cu 8 pase decisive şi 5 recuperări. Datorită acestei victorii piteştenii au urcat pe locul cinci, având 11 victorii şi 7 înfrângeri.
În turul campionatului, la Piteşti, Steaua s-a impus cu 77-64. Nikola Malesevic a reuşit atunci 24 de puncte şi 7 recuperări, în timp ce Cam Long a adunat 14 puncte, 5 recuperări şi 5 intercepţii. De partea cealaltă Mladenovic şi Mych Kabongo, plecat între timp de la echipă, au înscris câte 18 puncte.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 14 ori. Steaua s-a impus de 8 ori, în timp ce BCM U Piteşti a câştigat 6 meciuri. De altfel, roş-albaştrii s-au impus în ultimele trei meciuri directe.

Partida va fi arbitrată de Laurenţiu Grigoraş, Alexandru Ivan şi Ciprian Ciocan.

Meciul se va desfăşura la Sala Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul" şi va difuzat pe Digi Sport 4, începând cu orele 20:00.

*foto: captura digisport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!