Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua a învins Energia și va juca finala la Cluj City Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.09.2015

Steaua CSM EximBank București a câștigat primul meci de la Cluj City Cup împotriva oltenilor de la CS Energia Târgu Jiu la capătul unui joc extrem de sărac din punct de vedere al punctelor marcate. Roș-albaștri s-au impus în final cu 56-51

Prima secvență a întâlnirii a fost adjudecată de Steaua cu 18-15, acesta fiind sfertul cu cele mai multe puncte marcate. Apoi, în actul secund bucureștenii s-au impus din nou, de această dată cu 13-10. Astfel, la pauza mare, tabela din Sala Polivalentă din Cluj indica 31-25 în favoarea Stelei. 

După revenirea de la vestiare, Energia a forțat revenirea câștigând secvența a treia cu 13-9, venind astfel la doar două puncte în spatele Stelei, 38-40. Ultimele 10 minute de joc le-au revenit din nou elevilor lui Hristu Șapera, care au câștigat actul decisiv la trei puncte diferență, 16-13, și implicit partida cu 56-51. 

Cei mai buni jucători din tabăra formației învingătoare au fost Chris Cooper cu 14 puncte și 10 recuperări, respectiv Marko Marinovic cu 10 puncte și 5 pase decisive. De cealaltă parte, din lotul Energiei cei mai buni jucători au fost Porter Troupe și Szabolcs Santa, ambii cu câte 9 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Steaua va juca mâine finala Cluj City Cup în compania învingătoarei dintre U-BT Cluj și KK Metalac Valjevo, în timp ce Energia Târgu Jiu va întâlni învinsa din acest duel. 

Statistica întâlnirii dintre Steaua și Energia:


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!