Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua primeşte vizita Timişoarei în Top 6

Eduard Popa

Eduard Popa
14.03.2017

steaua-timisoara

Steaua CSM Eximbank are de apărat avantajul terenului propriu în compania celor de la BC CSM Timişoara în etapa a patra a Top 6 LNBM.

Steliştii vin după o înfrângere pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, scor 80-72. Aceştia au pierdut controlul partidei în a doua repriză, când au reuşit numai 27 de puncte. Nikola Malesevic a reuşit 15 puncte, în timp ce noua achiziţie, Mo Curry, a adunat 11 puncte şi 6 recuperări. Până acum Steaua are numai o victorie în Top 6, în compania celor de la CSU Sibiu, scor 71-57, pierzând şi duelul din prima etapă, de la Piteşti, cu 72-67. Per total, elevii lui Jukka Toijala au adunat în această stagiune 13 victorii şi 8 înfrângeri, fapt pentru care se află în acest moment pe locul în LNBM.

De partea cealaltă Timişoara vine după surpriza Top 6 -ului de până acum. Băieţii lui Tudor Costescu au reuşit să treacă de liderul U BT Cluj, scor 78-69, în ultima etapă din LNBM. Înainte de acest succes, timişorenii înregistraseră două eşecuri în Top 6: 77-70 la Sibiu şi 92-73 pe teren propriu cu CSM CSU Oradea. În total echipa antrenată de Costescu ocupă locul 5 în Liga Naţională de Baschet Masculin, cu 11 victorii şi 10 înfrângeri.

În ultima întâlnire directă Timişoara a reuşit să câştige un meci entuziasmant pe teren propriu, scor 86-82. Mladen Jeremic a fost omul meciului, cu 28 de puncte, în timp ce Runkauskas a înscris 19 puncte pentru stelişti.

Va fi cel de-al 17-lea duel dintre cele două echipe. Până acum Steaua s-a impus în 12 rânduri, în timp ce timişorenii au câştigat de 4 ori.

Duelul dintre Steaua CSM Eximbank şi BC SCM Timişoara va avea loc miercuri, 15 martie, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din Capitală, la ora 20:30. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!