Stiri

Steph Curry va primi cel mai mare contract din istoria NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.07.2017

Stephen Curry a ajuns la un acord cu Golden State Warriors pentru prelungirea contractului scadent în această vară. El va semna un contract valabil pentru 5 sezoane și va încasa în acest interval suma de 201 milioane de dolari. Este cel mai mare contract oferit în istoria de către un club.

Curry va câștiga acum într-un sezon cât a câștigat în precedentele patru la Golden State. El a avut până în acest moment un contract valabil pe patru sezoane în valoare de 44 de milioane de dolari.

În ultimele trei sezoane, Stepg Curry a fost liderul lui Golden State Warriors, formația din Oakland reușind să bifeze trei finala NBA la rând și să câștige două dintre ele.

Steph Curry și-a petrecut întreaga cariera la Golden State Warriors, după ce a fost draftat în anul 2009 cu opțiunea a 7-a. Fundașul a fost desemnat MVP al ligii în 2015 și 2016.

În sezonul regulat, Steph Curry a jucat 574 de partide în NBA și are medii statistice de 22.8 puncte, 6.8 pase decisive și 4.4 recuperări. În play-off el a bifat 75 de meciuri cu cifre de 26.2 puncte, 6.6 pase decisive și 5.1 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!