Stiri

Surpriză uriașă în prima zi de Euroligă

Eduard Popa

Eduard Popa
13.10.2017

unicaja malaga fenerbahce

Joi au avut loc primele cinci meciuri din noua ediție a Euroligii. Surpriza serii vine de la Malaga, unde Unicaja a reușit un comeback uluitor și a trecut de campioana en-titre, Fenerbahce Istanbul, scor 68-67.

Fener s-a aflat la conducerea partidei și după trei sferturi se afla în avantaj, scor 57-50. A urmat însă în ultimul sfert un run senzațional al gazdelor, de 18-3, care a dus scorul la 68-60. Echipa turcă a marcat ultimele 7 puncte, dar Kostas Sloukas nu a reușit să aducă la ultimul atac victoria, iar campioana EuroCup reușește o victorie uriașă în prima etapă, în fața campioanei Euroligii.

Nici Anadolu Efes Istanbul nu a avut prea mult noroc. Aceștia au pierdut pe teren propriu în fața lui Real Madrid, scor 88-74. Luka Doncic a fost irezistibil și a reușit să marcheze 27 de puncte în 26 de minute.

Olympiacos a câștigat pe teren propriu, scor 75-64, în fața celor de Baskonia. Georgios Printezis a adunat 17 puncte pentru gazde.

În Rusia, CSKA Moscova a trecut de Armani Exchange Olimpia Milano, scor 93-84. Cory Higgins a reușit 21 de puncte pentru ruși, Sergio Rodriguez a înscris 20, în timp ce Nando de Colo a marcat 19 puncte.

Maccabi Tel Aviv este singura echipă care a câștigat în deplasare, pe terenul celor de la Brose Bamberg, scor 88-71, în spatele celor 27 de puncte reușite de fostul jucător de NBA, Pierre Jackson.

Vineri se mai joacă din prima etapă meciurile Khimki Moscova – Valencia, Zalgiris Kaunas – Steaua Roșie Belgrad și Barcelona – Panathinaikos. Ultimele două meciuri vor fi televizate pe Digi Sport 4, de la ora 20:00 și 22:00. 

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!