Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Surprize, surprize la reunirea Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
10.08.2014

Cine se scoală de dimineaţă, departe ajunge. Vechiul proverb românesc se aplică perfect în cazul echipei feminine Phoenix care va relua pregătirile pentru noul sezon, luni de la ora 18.30, la sala Polivalentă Dunărea. De remarcat că Phoenix este prima echipă dintre colegele din Liga Naţională Feminină care începe antrenamentele.

Antrenorul Theodosios „Sakis” Paralikas a făcut joncţiunea cu cele trei jucătoare de peste Ocean pe aeroportul Otopeni, iar duminică seara au ajuns în Galaţi. Noutăţile din lot sunt: Gabriela Necula, Raluca Neculache, revenită după o pauză de un an şi americancele: Nicole Hamilton, Ivory James şi Trudy Armstead. Nu mai fac parte din lot: Cherise Daniel, Earnesia Williams şi Denise Fairbanks.

Managerul general Florin Nini a anunţat că pe ultima sută de metri a mai bătut palma cu 2 jucătoare: o stranieră şi o internaţională româncă, care vor fi prezente la reunire şi vor semna contractele după primul antrenament.

Echipa gălăţeană se va pregăti în localitate în prima parte, urmând ca în perioada 27 august -6 septembrie cartierul general să se mute la Sf. Gheorghe unde pe lângă antrenamentele specifice vor fi susţinute şi primele amicale cu Sepsi şi Olimpia Braşov.  

*Foto: Phoenix Fete

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!