Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Suzana Milanovic va continua la Univ. Goldiş ICIM Arad

Dan Oancia

Dan Oancia
23.08.2014

Univ. Goldiş ICIM Arad a ajuns la o nouă înţelegere cu sârboaica Suzana Milanovic. Deja de şase ani la echipa de pe Mureş, Milanovic va continua cel puţin încă un sezon la trupa antrenată de portughezul Jose Araujo.

Gruparea arădeană va începe pregătirile pentru sezonul 2014-2015 în aproximativ o săptămână. Baschetbalistele din lotul ICIM-ului vor avea un sezon încărcat, fiind angrenate în nu mai puțin de trei competiții: LNBF, Cupa României și Central Europe Women League, precum și Supercupa României.

Primul amical va fi disputat în Serbia, la Vrsec, în data de 7 septembrie, împotriva echipei din localitate. Suporterii își vor putea vedea pentru prima dată favoritele la lucru în data de 11 septembrie, de la ora 18:30, când arădencele vor disputa un amical cu Satu Mare. Inițial, partida a fost programată pe data de 9 septembrie, dar întâlnirea a toți antrenorilor din Liga Națională de Baschet Feminin organizată de Federația Română de Baschet a făcut ca jocul să fie amânat două zile mai târziu.

*Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!