Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szaszgaspar Barnabas: „Nu pot să nu remarc lipsa de respect a arbitrilor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.04.2017

BC Mureș Târgu Mureș a început parcursul din playoff cu o înfrângere pe terenul lui CSU Sibiu. Vicecampioana a cedat cu scorul de 76-66 în primul joc al serie cu formația sibiană. La finalul partidei atrenorul mureșenilor, Szaszgaspar Barnabas, s-a declarat foarte nemulțumit de meniara de arbitraj. Tehnicianul mureșenilor spune că echipa lui a intrat într-un joc nedorit cu brigada de arbitrii:

„Trebuie să felicit Sibiu pentru devotamentul și ardoarea pe care au arătat-o pe teren. În schimb nu pot să nu remarc lipsa de respect a arbitrilor. Au lăsat foarte dur jocul pe alocuri și din păcate nu în ambele părți. Atâtea faulturi și faulturi tehnice nu am avut tot campionatul. Personal, nu am avut niciun tehnic până acum. Seria continuă, suntem optimiști și avem forța să echilibrăm acest duel. Ne așteptam ca Sibiul să practice un baschet agresiv, mai ales pe teren propriu. Vineri o să arătăm altfel.

„Sibiul s-a apărat foarte agresiv și din păcate nu am găsit soluții. Am intrat într-un joc în care nu ne-am dorit să ajungem, să intrăm în polemici cu arbitrii.”

Szaszgaspar Barnabas a vorbit despre postura de outsider a echipei sale din această serie:

„Întotdeauna jucăm până la capăt. Ne-a plăcut poziția de outsider, dar cum ați văzut, acest campionat este foarte echilibrat, multe surprize. Sibiul anul acesta a arătat că este o echipă solidă, au jucat un baschet bun, sunt într-o formă foarte bună și vin după niște rezultate foarte bune. Ei confirmă în continuare, dar seria nu este gata.”

26 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Neasteptata si nu prea declaratia asta. Parca nu a vazut nici un meci de-al nostru sezonul asta. Oare se astepta la paine si sare in Sala Transilvania, ce naiba, suntem in playoff, se joaca adevarat, numai e loc pentru domnisoare. Are ocazia sa dovedeasca ce antrenor e in meciul doi, sa vedem ce solutii va gasi. Jucatorii mureseni au venit nepregatiti din punctul asta de vedere, au fost extrem de nervosi, iar jocul lor a cazut complet dupa pauza. As vrea sa-l intreb pe Barni de cate ori le-a expirat atacul, fara ca macar sa se gandeasca sa arunce. L-as sfatui sa mai mediteze si sa vedem daca poate raspune vineri. Eu sper ca nu...

    cu 7 ani în urmă (12.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ca privitor neutru
      5% traditional mi s a cam parut 10% cel putin...nu zic ca ar fi motivul infrangerii muresului, doar ca sa vedem daca vineri se lasa la fel de liber jocul pt ambele echipe.

      cu 7 ani în urmă (12.04.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acuma no...
      Fiecare cu procentele lui. Ca decizii punctuale nu cred ca s-au depasit cei 5%. Dar eu sunt subiectiv si n-am avut reluari...Vedem vineri.

      cu 7 ani în urmă (12.04.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Arbitraj
      Problema la noi e ca nu se arbitreaza la fel in toate partidele. La unele se permite un joc mai batbatesc, apropiat de ce se joaca in Euroliga, pt ca ulterior sa se se fluiere orice atingere.
      Aseara nu arbitrii au fost decisivi ci lipsa de reactie a muresenilor din sfertul 3. Oricum puțin ciudat ca la jocul agresiv prestat de sibieni in prima repriza a fost 10-0 la libere!

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    Frustrare, doar frustrare
    Vin in "Transilvania" dupa "n"jocuri in sali de teatru. Nu accepta ca nu pot face fatza unei sali care te zguduie si unei echipe bune si foarte determinata. Nu stiu pregati asta, chiar daca sunt avizati. Nu pot accepta ca CSU sunt peste. Varianta la indemana, pentru oameni slabi, sa o dea pe arbitraj. Cand a pierdut Dan Fleseriu si a dat-o pe arbitraj?

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Aseara nici dracu nu castiga la Sibiu...pt ca asa a fost filmu'. Aseara macar mi-am amintit de ce Popescu si Burlacu sunt niste jeguri de jucatori ca parca incepusem sa uit...Muresul echipa foarte faina, pacat ca se trage in ei si din interior si din exterior...

    Cand a pierdut Fleseriu si dat-o pe arbitraj? Chiar ai uitat mah? Ia gandeste-te putin... Da scruta memorie au unii, de fapt cum poti sa ai cand il faci pe Moldoveanu in fel si chip si il apluazi pe pe dobitocu si ordinaru ala de Popescu...pacat ca Martinic nu e genul sa ii si raspunde pe masura, ca azi cu siguranta nu ar mai fi avut dinti in gura

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Pacat
      Erai un tip decent cu care se putea discuta...

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Omu'liber, sepcar de bodega
      te referi la replica ce i-a dat-o Fleseriu lui Tenter anul trecut ...despre arbitraj? Tu nu judeci, nu poti sa vezi contextul. Ai capul mic sapca rosie iti cade pe urechi si-ti acopera ochii. Ne plictisesti cu behaielile tale: fani Steaua, meci de retragere lui Burlacu,etc. Despre Moldoveanu imi asum ce am scris, talent exteaordinar, mvp necontestat, DAR aroganta ii umbreste aproape total sclipirea.
      La revedere!

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Macar el e doar arogant si are un joc elegant si frumos, pe cand altii sunt absolut ordinarisi mizerabili in teren...da ma rog nu ii vedeti.
      Da ma refer la acea replica minunata, cu timpu am ajuns sa ii dau dreptate lui Tenter cand a refuzat sa dea mana la final de meci...
      @gyke...doare realitatea? Asta am vazut si a fost ieri, astea is parerile mele despre anumiti jucatori si o sa deschid sampania cand cei 3 vor fi retrasi, imi este absolut jena la 10 ani distanta ca unul ca Levi a jucat la Cluj si cam asta e...Eu asa am vazut si incep sa ma intreb de ce a zis Sapera ce a zis...

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      De la cei doi o fi invatat papusel ? In rest, vai de capul tau.

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Sincer nu stiu de la cine a invatat, la cum arunca de 3 poate a invatat de la Spanu, de la Tordai...
      Tu cu siguranta ai invatat baschet de la Catalin Vulc si bunul simt de la Mircea...Da daca e tot cu de astea personale si la persoana, as tareg si eu concluzia ca e vaid e ciobania ta...

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Omu'liber
      vorbesti ca se trage in MS .... si din exterior. Ultimul cartus a trimis Cupa Ro pe Somes si tu ....arunci cu piatra?
      Tie jena cu Levi, ai o jena si cu asta?

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da am...asa a fost, dar a fost un cos(!!!)...sigur extrem de important si nu ma face sa ma simt bn. Numai ca dupa meciul de ieri, sa nu mai aud nici pui de sibian ca mai zice ceva de asta, c ail scuip intre ochi. Ma rog de la voi ce ma pot astepta, nu ati recunoscut nimic nici cand a dat Clavon 54 de pct la CLuj si a iesit tot primul 5 cu greseli persoanle...
      Ultimul cartus a fost tras ieri...numai ca ieri nu a fost numai cu cartuse, a fost si cu coarne de bou chel

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    lamentari
    Asa e cand tot jocul muresenilor se rezuma la aruncari de 3 puncte si patrunderi pe mana lui martinic. Cand tot meciul ai doar 9 pase decisive (Sibiul a avut 22) ce sa mai zici? Unde e mana antrenorului, ca pana la urma baschetul e totusi un joc colectiv? Iar legat de apararea Sibiului ar fi bine sa ne obisnuim cu ideea ca un meci se castiga pe faza de aparare, unde trebuie sa pui osul la treaba si sa fii determinat, iar tu ca adversar, daca ai stiinta necesara, sa gasesti solutiile nu sa plangi ca n-ai putut da o pasa la fluierasi, astia sanctionandu-ti istericalele si frustrarea cu tehnic. Dau ca spectaculozitate oricand orice dunk al lui Hardy pe "defence-ul" facut de CSU in sfertul 3. Felicitari Fleseriu, asta inseamna mana de antrenor.

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    free62
    Nu am putut fii prezent ieri in sala si am urmarit la tv partida. Sa gresit pe ambele parti si am vazut 2 faulturi nesanctionate la patrunderiile lui Hardy. Poate sa fii avut Sibiul un 3%. Mi se pare aberanta si frustranta atitudinea asta a ta la adresa noastra. Nu poti te rog frumos sa iti vezi de ograda ta ? Lasa-ne pe noi in pace..saraci , ciobani , hoti ....sau cum vrei tu dar lasa-ne in pace. Savureaza echipa voastra stelara si pregateste-te pt un nou titlu.
    Asa e romanu..prost crescut...mereu il fute grija altuia.

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ba sincer nu pot...pt ca vad ca sibienii nu mai rezista de grija clujenilor general si a unor jucatori in special. Nu pot pt ca ieri bou' ala chel trebuia sa primeasca cel putin un antisportiv cat casa...adica aia la Martinic a fost incalificabila, da ma rog tot altii is aroganti si mai stiu eu cum. Pt ca se stie ca Muresul e o echipa capabila sa revina si efectiv li se taie orice sanse prin fault la Lazar cand vezi doamne a impins bubalina sub panou(fault inexistent), pt ca au facut si pe dracu in 4 sa dea tehnice si i se da fault+tehnic lui Kalve pt nimic, pt ca multe si uite asa Mureusl nu a avut nicio sansa si nimeni nu avea...Plus ca eu vad ca scriu comentarii la un articol al antrebnorului muresean, nu al celui sibian...asa ca mai usor cu f... la capitolul grija. Hai...spor la miei si iezi ca amu'i sezonu'

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Cum te-a izbit pe tine iubirea asta fata de mureseni. Dar cum ziceai mai sus la voi a fost doar un cos (nu conteaza ca le-ati furat un trofeu) nu o executie publica , ca aseara. Stai jos, esti penibil.

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da a fost doar un cos, dar again...precedat daca bn imi amintesc de un fault pe aruncare neacordat care ar fi dus la egalare si un cos pe care tu sigur nu l-ai vazut in direct ca fiind neregulamentar. Bun sa zicem ca s-a furat un trofeu...sper sa nu se mai intample si nu pt ca iubesc muresul, ci pt ca ii respecta ca joaca baschet si nu se comporta ca...tine si Popescu

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    free62
    ...noi suntem ciobani,dar tu care "scuipi intre ochi" si ala care-si arata c... in tribuna...voi ce sunteti?!?

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eu care scuip intre ochi is agresiv cu animalele...
      Ala care a aratat nu stiu ce e la fel ca si jumatate din tribuna sibiana care arunca in 2005 monede de 1000 lei in banca clujeana si la fel ca si cativa suporteri clujeni care dadeau cu steagurile dupa americanii sibiului si la fel ca si unii de pe aici...niste bipezi redusi prost crescuti. Ciobania e altceva...

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Dupa cum te manifesti eu credeam ca esti doar frustrat dar imi dau seama ca esti si prost !

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Tu esti bun de raspuns la orice comentariu al unui clujean...
      Ba copile noi ne bucuram ca, cu banii de pe lana t-o luat tata-tau calculator, da no', amu ar fi cazu cu banii de pe miei sa te dea si la scoala

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      JCN
      ...iarta-l,am aflat (pe surse!) ca-i pacient la doctorul Bacila!!

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      free62
      In unele comentarii ne povestesti despre educatie si unele comentarii dai flegme intre ochi. Numa te intreb...esti pe pastile ?

      cu 7 ani în urmă (13.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    1-0
    Este 1-0 pentru Sibiu.Dacă scenariul se repetă va fi 2-0. Dacă nu, înseamnă că s-au găsit soluțiile de contracarare. La 2-0 va fi foarte greu, spre imposibil, dar sper că nu ne vom preda niciodată. Atunci, murind pe parchet, vom putea ține capul sus și viața va continua.

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu netgamero :

    frustratu_rasist_needucat
    Nu inteleg de ce va chinuiti sa ii dati replica unui frustrat, rebut al societatii. Mai bine ignorati-l, poate isi ia glanda si scapam de animal. Meciul a fost unul cu greseli de arbitraj de ambele parti. In sfertul 3 scorul a fost 25-6, iar 4 puncte din cele 6 au fost din aruncari libere, si tot muresenii erau nervosi, de parca arbitrii le-au scos mingea din cos. Nesimtirea nu are leac, dar este o boala grea. Iar despre arbitrajele din partidele cu CJ nu are rost sa mai vorbesc, au devenit Asehotii 2, daca nu ii ajuta arbitrii nu sunt multumiti, cu toate ca au cel mai bun lot si cea mai buna echipa. Nu mai cunoaste nimeni semnificatia cuvantului "FairPlay", toti sunt nervosi, frustrati, scuipa venin - dar numai cand pierd, cand castiga, totul li se pare corect.

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!