Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 Masculin: Cuza Sport Brăila, speranțe mari înainte de turneul final

Eduard Popa

Eduard Popa
01.06.2017

cuza sport liga 1

Cuza Sport Brăila a ajuns în București pentru Turneul Final de promovare al Ligii Întâi. Obiectivul elevilor lui Cătălin Ștefănescu este obținerea unui loc pentru accederea în Liga Națională de Baschet Masculin.

Mircea Totolici, managerul clubului brăilean, se arată optimist față de șansele echipei sale:

 “Este un moment important în viaţa clubului Cuza Sport. Acum 10 ani începeam activitatea prin grădiniţe şi şcoli, iar acum ne luptăm pentru un loc în Liga Naţională. Avem întreg lotul valid pentru acest turneu final şi plecăm la Bucureşti cu mult optimism. Odată cu apariţia acelei ordonanţe şi cu publicarea ei în Monitorul Oficial consider că este doar o chestiune de timp până când problemele noastre financiare se vor rezolva. Primăria şi Consiliul Judeţean sunt lângă noi, ne sprijină aşa că vom face tot ceea ce depinde de noi ca Brăila să aibe o echipă de baschet în Liga Naţională. Şi, totodată, să mergem pe linia perfomanţei în baschet la toate categoriile de vârstă”

, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport, pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Din lotul echipei Cuza Sport fac parte Andrei Căpuşan, Bogdan Sandu, Ciprian Ţelinoiu, Adrian Movileanu, Andrei Damian, Cristian Corneanu,  Nemanja Petrovic, Ratko Petric, Andrei Iliescu, Claudiu Lungu, Şerban Halici, Florin Voiculeţ, Alexandru Stănculea, Alexandru Koler, Eduard Urdă.

Turneul de promovare al Ligii Întâi va avea loc în perioada 2-4 iunie, la Arena de Baschet din Capitală. Meciurile vor putea fi urmărite pe DigiSport. PROGRAM AICI. 

*foto: obiectivbr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!