Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16F – Ionescu și Catinean, cele mai bune jucătoare din ziua a 3-a

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.05.2017

Turneul Final U16 Feminin și-a aflat vineri semifinalistele, fiind vorba de LAPI Dej, CS Olimpia București, CSS Alexandria și CSS CSM Ploiești. Fiecare dintre aceste formații au avut pe teren sportive care au făcut diferența, principalele remarcate, în opinia Total Baschet, fiind Ștefania Ionescu și Ștefania Catinean, ambele sportive fiind decisive pentru victoriile obținute de echipele lor.

CSS CSM Ploiești a obținut o victorie la o diferență de un punct în fața celor de la CSS Alexandria, 72-71, jucătoarele Loredanei Munteanu calificându-se în urma acestui rezultat în semifinalele Turneului Final U16 Feminin, Cea mai bună jucătoare a lui CSM Ploiești a fost Ștefania  Ionescu. Tânăra sportivă a intrat titulară și a evoluat 37:20 de  minute de joc, terminând partida în double-double cu 21 de puncte și 10 recuperări. Ștefania Ionescu și-a mai trecut în cont 5 recuperări și două intercepții, pentru un indice al eficienței de 18 unități.

O altă sportivă cu o prestație foarte bună a fost Ștefania Catinean, de la LAPI Dej, liderul Grupei A, care a învins vineri pe CS Olimpia București cu scorul de 58-50. Catinean a încheiat partida cu 22 de puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive și 4 intercepții.

De la CS Olimpia București, ocupanta poziției secunde din aceeași grupă a strălucit Laura Vaida, care a reușit un double-double cu 19 puncte și 15 recuperări, având un indice al eficienței de 30 de unități. O prestație foarte bună a avut și Ana Botorogeanu, jucătoarea lui CSS Alexandria, care a încheiat de pe prima poziție Grupa B. Sportiva a fost cea mai bună marcatoare a formației sale, totalizând 26 de puncte.

 

Alte rezultate bune ale zilei de vineri:

Un meci foarte bun a făcut și Diana Ignat, însă, în ciuda evoluției sale, LPS Alba Iulia nu a reușit calificarea în semifinale. Ignat a încheiat partida cu CSS Sibiu cu medii de 20 de puncte, 7 recuperări, 3 assist-uri, 3 intercepții și un capac.

În double-double a terminat partida și Bianca Nan, jucătoarea lui CSS Sibiu, formație care a rămas fără victorie în faza grupelor Turneului. Bianca a jucat 33:11 minute și a totalizat 13 puncte, 11 recuperări, o pasă decisive, 2 intercepții și un capac.

Un double-double extraordinar a reușit și Ariana Radin, sportiva lui CSS Gloria Arad, cealaltă echipă care nu a reușit să câștige nicio partidă până în această fază a competiției. Radin a fost folosită pe tot parcursul meciului și a încheiat cu 18 puncte, 22 de recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și un capac.

Și Ioana Petrescu, jucătoarea lui CSU Olimpia Brașov, a făcut un meci bun. Sportiva a încheiat în double-double cu 15 puncte, 13 recuperări, o pasă decisive, 2 intercepții și 4 capace. 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!