Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16M – Double-double de senzaţie pentru Aurelian Gavriloaia

Paul Olar

Paul Olar
12.05.2017

Steaua CSM EximBank Bucureşti a obţinut a doua victorie a Turneului Final U16. Formaţia bucureşteană a trecut de CSS Sighet, într-un meci încheiat la scorul de 78-53.

Din tabăra lui Marko Filipovic, principalul remarcat a fost Aurelian Gavriloaia. Baschetbalistul a reuşit un double-double de senzaţie, prin cele 25 de puncte şi 24 de recuperări. Mai exact, sportivul de 1.96 a avut 10/18 din interiorul semicercului, ¼ de la mare distanţă, respectiv 2/4 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Totodată, Aurelian a izbutit 4 pase decisive şi 3 intercepţii, pentru un indice al eficienţei de 38. Luând în calcul dificultatea partidei, dar şi prestaţia, Total Baschet îl desemnează pe bucureştean drept MVP-ul zilei a doua.

Pe lângă Gavriloaia, un alt remarcat a fost Marian Duica. Jucătorul de la Târgovişte a totalizat 26 de puncte, 23 de recuperări şi o pasă decisivă, pentru un indice al eficienţei de 41. Graţie acestei evoluţii, CSS Târgovişte a trecut de U-BT 2 cu 100-78.

Competiţia continuă astăzi.

*Foto: steauabaschet.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!