Stiri Juniori U20 Masculin

TSF Craiova. Rezumatul celei de-a doua zi

Costin Marinescu

Costin Marinescu
16.03.2013

Statistica

SCM U Craiova s-a calificat la Turneul final al Ligii a II-a masculine după ce a învins cu 66 – 60 pe CSU Atlassib Sibiu, în cea de-a doua zi a Turneului semifinal al L2M. Craiovenii au două victorii din tot atâtea partide și, indiferent de rezultatul meciului de duminică, cu Bihorul Oradea, face parte din Top 6 cele mai bune echipe de tineret ale țării.

Marius Ciotlăuș a făcut din nou un meci foarte bun. Jucătorul sosit în toamnă de la U Mobitelco a terminat cu 18 puncte marcate (66% - 2pcte, 50% - 3 pcte), la care a adăugat 7 recuperări. Cristian Corneanu a avut 12 puncte și 5 recuperări, fiind al doilea marcator al echipei, iar  Andrei Damian a îsncris 10 puncte și a recuperate 7 mingi. MariusMihai Gavrilă a fost liderul Craiovei la recuperări, cu 17 reușite.

Baris Aktas a făcut, din nou, un meci bun pentru CSU Atlassib. El a terminat cu 25 puncte marcate, fiind cel mai bun realizator al ardelenilor, la care a adăugat 7 recuperări. Norbert Pascu a înscris 23 puncte, iar S. Răducanu a prins 14 mingi la panou.

Craiova a recuperate 56 de mingi, față de 43 câte au prins sibienii și a avut procentaje un pic mai bune decât ale adversarilor. La două puncte oltenii au reușit să transforme 38%, în comparație cu Sibiul care a avut 35%, iar de la mare distanță Craiova a marcat 30% dintre încercări, față de 25% ale adversarilor.


Statistica

Cu Bogdan Țibîrnă în lot, CSM LPS Bihorul Oradea nu a avut nicio problemă în a se impune în fața Rapidului. Pivotul orădean a terminat cu 24 puncte și 26 recuperări (10 ofensive), stabilind și un record al turneelor semifinale la acest ultim capitol, și a contribuit decisiv la victoria cu 94 – 62 a echipei sale.

Sergiu Pop a marcat 24 puncte și a fost la o singură recuperare de double double, iar Andrei Ciordaș a avut 21 puncte.

Pentru Rapid, Valentin Călin a marcat 23 puncte și a recuperate 11 mingi, iar Denis Mihai a terminat meciul cu 22 puncte și 7 pase decisive.

Oradea a dominat interiorul semicercului, având 66% la aruncările de două puncte față de 36.1% ale adversarilor și a recuperat 65 mingi, cu 40 mai multe decât rapidiștii.

Bihorenii au pasat decisiv de 23 ori, dar au și pierdut 33 posesii, față de doar 14 turnovers ale bucureștenilor.


Ultima zi a turneului programează întâlnirile Oradea – Craiova și Sibiu – Rapid. Craiova nu mai are emoții în ceea ce privește calificarea la Turenul Final, având deja două victorii. Oradea și Sibiu sunt obligate însă să învingă pentru a merge mai departe, însă dacă ambele vor câștiga, sibienii vor ocupa locul doi datorită victoriei din meciul direct de vineri. Singura șansă a bihorenilor este victoria lor coroborată cu înfrângerea Sibiului.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    de fapt
    daca maine Sibiu bate pe Rapid si Oradea bate Craiova la mai mult de 10 puncte , se califica Sibiu si Oradea..

    cu 11 ani în urmă (16.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @andreiashu
    Corecte observații. Mulțumesc!

    cu 11 ani în urmă (16.03.2013) Raspunde
  • Trosk :

    Gragoste mare
    Eu cred ca va place foarte mult numele de Marius incat a-ti inceput sa-i botezati si pe alti!

    cu 11 ani în urmă (17.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!