Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Theo Evans: "Sfertul al doilea a fost dezastru"

totalbaschet.ro (Mediaş)

totalbaschet.ro (Mediaş)
09.09.2011

În primul meci din Cupa Gazistul s-au întâlnit CSŞ Giurgiu şi SCM U Craiova. Oltenii s-a impus graţie unui sfert doi extrem de bun, scor 82-75, şi vor evolua mâine în finala competiţiei.

La finalul jocului Theo Evans, antrenorul giurgiuvenilor, a afirmat pentru Total Baschet că partida s-a pierdut în sferul doi. De asemenea americanul este de părere că jucătorii săi s-au grăbit să arunce la coş.

Da este normală prestaţia noastră, a fost primul joc amical şi pentru majoritatea dintre jucătorii noştri a fost primul meci jucat vreodată în Divizia A. Am făcut multe greşeli, ne-am grăbit în atac şi am aruncat prea rapid la coş. Am jucat foarte bine în primul sfert, al doilea a fost dezastru, iar al treilea şi al patrulea nu aşa de rău însă ne-am grăbit în atac. Au fost emoţionaţi şi au făcut o grămadă de greşeli neforţate.

Până la meciul din cupă Evans îşi doreşte să mai joace încă câteva jocuri de verificare însă nu crede că e posibil.

Da trebuie să ne pregătim şi pentru meciul de Cupă. Mi-aş dori să avem mai multe meciuri amicale însă nu cred că va fi posibil. Trebuie să fim pregătiţi până sâmbata viitoare, nu avem încotro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!