Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Thomas de Thaey îl înlocuiește pe Lamont Mack la Timba Timișoara

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.09.2017

BC Timba Timișoara a anunțat astăzi că americanul Lamont Mack nu a trecut vizita medicală. Acesta va fi înlocuit de un jucător belgian în vârstă de 26 de ani, Thomas de Thaey.

În vârstă de 26 de ani, Thomas măsoară 203 cm și evolează pe poziția a 4-a. Acesta a jucat doi ani în Statele Unite pentru NC State, după care a revenit în țara natală. Alături de Ostende a cucerit cupa și campionatul în 2013. A mai evoluat pentru Antwerp Giants și Leuven Bears.

Clubul timișorean a anunțat și despărțirea de Marius Deconescu, jucător care a fost cedat celor de la Dinamo București. Locul acestuia va fi luat de Tamas Boloni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!