Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara primește vizita unei echipe decimate a lui BC Mureș

Eduard Popa

Eduard Popa
30.01.2018

bc timba bc mures

Timba Timișoara va primi miercuri pe teren propriu vizita lui BC Mureș. Partida reprezintă o restanță din etapa a VII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Timba Timișoara a obținut etapa trecută o victorie rară în acest sezon. Meciul câștigat a venit în fața lui Dinamo București, scor 108-70. Mario Lazăr a fost omul meciului pentru Timba, pivotul reușind un double-double cu 24 de puncte și 12 recuperări. A fost doar a treia victorie pentru elevii lui Dan Ionescu în 15 partide disputate în acest sezon.

De partea cealaltă BC Mureș a jucat în doar 6 jucători, toți cu vârste sub 23 de ani, în compania campioanei U-BT Cluj-Napoca. Tinerii elevi ai lui Barnabas Szaszgaspar au pierdut cu 101-62. Norbert Steff s-a remarcat cu 33 de puncte! Rămâne de văzut dacă cei patru veterani rămași în lotul Mureșului: Dino Pita, Jonathan Person, Szabolcs Santa și Ioan Borșa vor juca în partida contra Timbei.

Meciul dintre Timba și BC Mureș trebuia să se joace la sfârșitul lunii noiembrie. Din păcate, problemele financiare prin care trec mureșenii a făcut ca partida să fie amânată. De altfel, nici acum nu au trecut grijile financiare pentru „Tigrii”. Chiar dacă motivul oficial pentru absența celor 4 veterani îl reprezintă accidentările, problemele cu banii s-ar putea să fie adevărata cauză pentru care aceștia nu au mai intrat pe parchet în ultimele meciuri.

De partea cealaltă, și Timba a avut parte de propriile sale drame. „Urșii bănățeni” au fost nevoiți să schimbe o bună parte din garnitură pe parcursul turneului. Mai mult, băieții lui Dan Ionescu încă nu au jucat pe parchetul din Buziaș, acolo unde ar fi trebuit să se mute echipa în actuala stagiune.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 8 ori, de fiecare dată Mureșul având câștig de cauză.

Meciul dintre Timba Timișoara și BC Mureș se joacă mâine, 31 ianuarie, de la ora 16:00 la Sala Constantin Jude din Timișoara.

*foto: sportpictures.eu

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Mesaje editate pentru off-topic
    Apreciem comentariile la subiect. Pentru alte sugestii vă rugăm să ne transmiteți un mail la contact (at) totalbaschet.ro

    Vă mulțumim!

    Admin

    cu 6 ani în urmă (30.01.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      Ora
      E la 16 nu la 18

      cu 6 ani în urmă (30.01.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      deja celebrul
      editorialist Eduard Popa, care isi ia cititorii la misto atunci cand primeste feedback negativ, loveste din nou Keep up the....work...

      cu 6 ani în urmă (30.01.2018)
    • Eduard Popa:

      :))))
      Și eu te apreciez. Mulțumesc de comentariu, studentUle. :)))

      cu 6 ani în urmă (30.01.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe inssane :

    Timisoara-Mures
    Salutare! Aveti idee daca veteranii Muresului fac deplasarea la Timisoara? Fara ei nu cred ca avem vreo sansa :(

    cu 6 ani în urmă (31.01.2018) Raspunde
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    PS
    citez:Formația târgumureșeană, antrenată de Szaszgaspar Barnabas și George Trif, a făcut deplasarea în Banat fără trei jucători de bază. Santa Szabolcs și suedezul Jonathan Person sunt accidentați, iar Dino Pita este în continuare fără contract. Potrivit președintelui BC Mureș, Beres Lorant, Pita condiționează reînoirea contractului, de încasarea a o parte dintre sumele restante pe care le are de primit din partea clubului.

    cu 6 ani în urmă (31.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe inssane :

    oK
    Am inteles..Multumesc frumos!

    cu 6 ani în urmă (31.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!