Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară a semnat cu Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.05.2013

Titus Nicoară a revenit la CSM Oradea, informează arenabihoreana.ro. Sportivul originar din Oradea a semnat un acord cu locul 3 în sezonul competițional 2012/13. Nicoară revine la Oradea după șase ani.

Sportivul descoperit de către profesorul Dragoș Oprea, cel care i-a lansat și pe alți doi dintre jucătorii echipei naționale - Levente Szijarto și Laci Lazar, a petrecut ultimii patru ani alături de Gaz Metan Mediaș. Aici a câștigat Cupa României de două ori, a mai jucat o finală de cupă și a ocupat locul 3 de două ori în campionat. 

Alături de gruparea de pe Târnava Mare, Titus a bifat 155 prezențe și a avut medii de 12.1 puncte, 7.6 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.3 intercepții și 1.3 posesii pierdute în 24:33 minute pentru 15.9 la eficiență.

Nicoară a jucat pentru CSM Oradea în primul eșalon baschetbalistic al țării între 2005/07. A plecat apoi în Austria, unde a petrecut doi ani alături de Arkadia Traiskirchen, înainte de a reveni în țară.

Astfel, Nicoară este prima achiziție a lui CSM Oradea în această vară. Bihorenii au prelungit contractele lui Bogdan Țîbîrnă și al lui William Franklin.

12 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    Oradea
    Urmeaza inca un sezon interesant si probabil plin de succese pentru Oradea.

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • oradean20 :

    Bine ai revenit!!
    Bine ai revenit acasa,Titus!!Dupa finala mica jucata impotriva Mediasului chiar m-am gandit ce frumos ar fi ca Titus sa joace acasa la Oradea.Ma intreb oare de ce Titus a fost aplaudat mereu la Oradea pe cand Szijarto a fost cum a fost..

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    asa da
    Felicitari lui Titus, dar si conducerii oradene pentru aceasta "miscare"!!! Titus chiar e un baiat cu caracter, cu mult bun simt, inteligent, etc.....in totala antiteza cu pitziponcul intepat si antipatic de szjiarto pe care sper sa nu-l vedem never ever inapoi la ORADEA!!!!

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    hi!
    iata ca mi s-a implinit o 'previziune' facuta cu ceva timp in urma. Ai ales bine, Titus!

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea oradeafun :

    oradeni
    Diferenta de la cer la pamant intre Nicoara si Sjarto. Levente... sa NU vii niciodata la Oradea. Oriunde dar nu la Oradea. Ai un mare PERSONA NON GRATA. Oradea e pt jucatori sufletisti... gen Titul. Mai am doar o Dorinta si anul viitor se anunta unul foarte prolific. Sa nu plece Dylon.

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @oradeafun
    si eu as vrea ca Dillon sa nu plece, dar... nu cred ca va mai veni; are si alte optiuni, venirea lui aici a fost conjuncturala...

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • czugu :

    succes
    Sunt din tg.mures,un fan Titus Nicoara de de vreo 5 ani.Tot am sperat ca vei ajunge odata la BC Mures.Acum era momentul,varsta optima.Caracter curat,multa stiinta in joc,foarte util echipei.Pt.mine a fost de neinteles cum Tenter(antrenor la nationala) in acest sezon,te-a tinut exagarat de mult pe banca.Conform "Total Baschat" ai semnat cu Oradea.Personal im-i pare rau.It-i doresc mult succes in cariera indiferent unde vei juca si cel mai important sa nu ai parte de accidentari.Cu respect Koos Bela

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea oradeafun :

    @mira
    Deocamdata apare ca negociere. Ar fi cea mai mare prostie sa-l pierdem. Din punctul meu de vedere, prin calitatile sale fizice (VITEZA) e al doilea jucator ca valoare din LNB (dupa Cuic). E probabil singurul jucator capabil sa ajunga cu minge cu tot in 2 secunde de la un cos la altul. E primul care tzasneste intotdeauan pe contraatac.
    Cum pe Cuic nu prea am sanse sa-l vad vreodata cu tricou DIGI, imi mai doresc un jucator roman, si anume capitanul nationalei, Silvasan, care oricum se pare ca vrea sa plece de la Cluj. Oradea e aproape de Cluj si suporterii sunt aproape la fel de frumosi ca si cei de la U.

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @oradeafun
    unde apare? normal ca el a lasat usa deschisa... dar sint putine sanse sa revina...

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Silvasan, Pesic si Nicoara intr-o echipa.Ok daca ii ai, atunci ce joaca fiecare...ca numa asa sa ii ai nu are rost.Ai cei mai buni jucatori de 4 din Romania si poate iei un 5 de doi lei si o sa vina Tica sa te extermine cu sau fara ajutor

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea oradeafun :

    @free62
    Oradea a dovedit ca poate juca atipic, respectiv fara pivot. Se pare ca Topcov pleaca, pacat, mie imi placea, dar nu era dintre favoritii lui Achim. Dar ramane Tibarna. Si nu e de 2 lei. Sa fii constant si in campionat si in Europa aai nevoie de o banca lunga, cu rezerve care joaca la nivelul titularilor. Progresul CSM-ului se datoreaza si faptului ca rezervele faceau fata in meciurile importante.

    Si ca o gluma, sa continui cu dorintele mele de achizitii pt sezonul viitor, il mai vreau la Oradea pe Arnautovic ca secund a lui Achim, dupa ce va fi demis de la Ploiesti in urma pierderii campionatului. Asta asa, sa i se implineasca si visul prietenului meu din cluj HELL, sa il vada pe Dado cu Diji pe tricou.

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    In sfarsit
    In ultimul deceniu m-am uitat cum baschetbalisti oradeni ca: Veres, Sere, Apstol si Szijarto castiga capionate pentru alte echipe. In sfarsit vom avea ocazia sa vedem un baschetbalist consacrat din Oradea jucand pentru CSM si nu pentru adversar. Felicitari tuturor celor implicati in acest transfer.

    cu 10 ani în urmă (30.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!