Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Top 6 M. Etapa V – MVP: Mladen Jeremic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.03.2017

Mladen Jeremic este cel mai bun jucător al etapei a 2-a din faza secundă a sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediție 2016/2017, în opinia Total Baschet. Extrema de la BC SCM Timișoara avut o prestație de excepție în partida cu BCM U Pitești, câștigată de bănățeni cu scorul de 88-67.

În aproape 39 de minute de joc, Dudzinski a avut 5/7 la aruncările din interiorul semicercului, 6/9 la cele din afara lui, respectiv 5/6 de la linia de pedeapsă pentru un total de 33 puncte. Extrema a mai adăugat 3 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții și 2 mingi pierdute pentru un indice al eficienței de 32 de unități.

El a avut una dintre cele mai bune prestații personale ale sezonului cel puțin din punct de vedere statistic și a stabilit record propriu în această ediție de campionat la eficieență. A fost al doilea meci pentru jucătorul sârb în care a marcat peste 30 de puncte.

În acest sezon, Mladen Jeremic a jucat 24 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii statistice de 19.3 puncte, 2.9 recuperări și 2.7 pase decisive pentru un index al eficienței de 16.5 unități. El are procentaje de 54.1% la aruncările de 2 puncte41.8% de la 3 puncte și 87.9% de la linia de pedeapsă.

Performerii etapei:

-puncte: Malden Jeremic  (BC SCM Timișoara )- 33
-recuperări: Chris Cooper  (CSU Sibiu) – 14
-pase decisive: Will Franklin (CSM CSU Oradea) – 8
- intercepții: Kyndall Dykes (U BT Cluj) - 3
-capace: Vlad Moldoveanu (U BT Cluj) - 3
-eficiență: Malden Jeremic  (BC SCM Timișoara )- 32

foto: bc-tm.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca callycally :

    greseala
    Kyndal Dykes ... csu sibiu. ar vrea ei :)

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      :)
      Dar de Franklin la Timișoara ce zici?

      cu 7 ani în urmă (21.03.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    ciudat
    Ciudat cum alegei MVP-ul etapei. Bine ca nu ati ales cand juca Baia Mare. Jeremic a strans cifre bune intr-un meci in care deja in sfertul 3 Pitesti juca cu rezervele. Mai repede spuneati un Dykes, un Barro, un Vlad Moldoveanu de la Cluj dintr-un meci cu adevarat disputat unde s-a facut o diferenta.

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!