Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Torok și Kuti, încă un sezon la U-BT Cluj

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.06.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că, baschetbaliștii români, Rolland Torok și Nandor Kuti, și-au prelungit înțelegerile cu formația campioană pentru sezonul competițional 2017-2018. 

Mă bucur că pot să continui alături de U-BT. Sper ca frumoasa colaborare de până acum să meargă mai departe și îmi doresc ca marile realizări din sezonul acesta să poată fi sărbătorite din nou și în anii următori”, a spus Torok, potrivit u-bt.ro. 

„Mă bucură faptul că cei din conducerea clubului și staff-ul tehnic își doresc să continuăm colaborarea. Sunt mândru că pot să fac parte în continuare din această echipă, care are o conducere și un staff extrem de profesioniste, dar și fani extraordinari, care la fiecare meci umplu sala și fac o atmosferă fabuloasă. Pentru mine, Clujul este a doua casă, iar echipa este a doua mea familie, datorită faptului că sunt aici de la 13 ani. Sper să fiu sănătos și voi face tot posibilul să ajut echipa cât mai mult pentru a-și atinge obiectivele”, a adăugat și Kuti. 

În fine, antrenorul Mihai Silvășan a avut la rândul său de spus câteva cuvinte în legătură cu prelungirea celor doi jucători români: Mă bucur foarte mult că cei doi au decis să continue cu noi, sunt jucători foarte importanți în angrenajul echipei noastre și sper să avem mult succes în continuare”

Cifrele lui Rolland Torok din ultimele sezoane petrecute în România pot fi consultate AICI, în timp ce statisticile tânărului Nandor Kuti pot fi accesate AICI

De asemenea, cu câteva săptămâni în urmă, noua campioană a baschetului românesc, U-BT Cluj, a anunțat prelungirea contracelor jucătorilor Aleksandar Rasic și Ousmane Barro, dar și revenirea la echipă a lui Andrii Kalnichenko, informații care pot fi citite AICI

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!