Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tragedie în baschet. A decedat George Ziguli

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.10.2014

O nouă veste tristă pentru lumea baschetului românesc soseşte de la Piteşti. În cursul zilei de azi a decedat George Ziguli, directorul tehnic al BCM "U" Piteşti. În vârstă de 60 de ani, acesta s-a simţit rău pe tot parcursul zilei motiv pentru care s-a prezentat la spital, însă din păcate a fost prea târziu. În ultimii 20 de ani Ziguli a fost principalul promotor al baschetului din Piteşti, de acesta legându-se cea mai mare performanţă a formaţiei BCM "U" Piteşti, câştigarea campionatului naţional în anul 2000 din postura de antrenor principal.

Într-un interviu acrodat publicaţiei Adevărul George Ziguli declarase că îşi mai doreşte încă un titlu alături de BCM "U" după care urma să se pensioneze.

În sezonul 2008/2009 mi s-a propus un buget pentru supravieţuirea în Divizia A. Nu am fost de acord, pentru că Piteştiul s-a bătut mereu la primele locuri şi am fost nevoit să plec. Este greu să vin la meciurile echipei doar ca suporter. Am avut oferte să plec la alte echipe, dar aici este casa mea. Vreau să mai câştig un campionat cu Piteştiul, apoi mă pensionez!

Redacţia totalbaschet.ro doreşte să transmită sincere condoleanţe familiei îndurerate şi putere pentru a trece peste acest eveniment tragic!

13 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Pacat
    Desi il consideram cel mai badaran dintre toti conducatorii de club, stiu cat de mult a ajutat baschetul pitestean si din pacate baschetul romanesc a pierdut un on valoros.

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      mda...
      din pacate pentru pitesteni au ramas fara un om de baschet important... s-a dus putin din sarea si piperul baschetului romanesc.

      cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    RIP
    Păcat, a fost un om care a făcut enorm pt baschetul din Pitești. Cu el antrenor am ieșit campioni , era genul de antrenor care știa cum sa-si motiveze jucătorii. Chiar dacă nu mai era antrenor se zbătea foarte mult pt club, era directorul clubului CSM Pitesti , club de care aparținea și secția de baschet. Mare păcat și o pierdere imensa pt baschetul din Pitești !

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    RIP
    O pierdere mare pentru Pitesti si implicit pentru baschetul romanesc.
    Dumnezeu sa il ierte !!!

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    Pacat
    Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Cu bune cu rele a tinut baschetul in Pitesti- sincer imi este frica de viitorul echipei din sezonul urmator- practic dansul tragea de echipa! ......(ca scurta paranteza RIP se zice in engleza- la noi sunt alti termeni pe care sunt sigur ca ii stiti)

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Condoleante
    Sincere condoleante, D-zeu sa-l odihneasca in pace

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    RIP
    DUMNEZEU SA_L ODIHNEASCA!

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreasce :

    Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
    O imensa parere de rau pentru pierderea unui om de baschet extraordinar si totodata o persoana si un prieten cu totul deosebit

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    odihneasca-se in pace
    a fost cel mai sincer om pe care l-am cunosct vreodata , el nu-si putea ascunde nici macar gandurile cele bune sau cele rele.de aici si antipatia multora pt ca el facea si spunea exact ceea ce gandea.dupa parerea mea este cea mai mare disparitie din lumea sportului pitestean , dupa dobrin. va ramane o legenda pt totdeauna...

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Yazzu :

    Intrebare
    Stimati editori ai site-ului totalbaschet.
    Respect pentru munca pe care o faceti sa ne tineti la curent cu stiri din lumea baschetului.
    Insa as dori sa va intreb: vi se pare normal ca langa o astfel de stire sa afisati un anunt cu Klaus Johannis?
    Vi se pare normal sa faceti propaganda electorala langa aceasta stire?
    Va intreb doar...

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    • tzontzolino:

      re
      Stimate necunoscator, reclamele pe care tu le vezi sunt niste simple reclame google! Cum functioneaza? Cei de la total baschet pun doar un cod (o reclama goala) si cei de la GOOGLE afiseaza in ea ce considera dansii! Fiind campanie electorala fi sigur ca doar alegeri vei vedea. Google afiseaza reclame si in functie de utilizator- adica apuca-te sa cauti "vacante de vis" de exemplu si vei vedea pe totalbaschet reclame cu vacante...Magie? Nu! 90% din site-uri au reclame cu prezidentiale acum! Succes!

      cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      completare re
      Sau foloseste Mozilla Firefox + Adblock Plus si nu vei mai vedea nici o reclama pe totalbaschet.ro.

      cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    RIP
    Odihneasca-se in pace.

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!