Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trei jucători noi la Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.08.2014

Gaz Metan Mediaș a obținut semnăturile a trei jucători străini. Este vorba despre Gediminas Navickas, Doug Plumb și Aliaksandar Plumb. Cei trei sunt primii jucători străini pe care formația de pe Târnava Mare îi transferă în această vară.

Gediminas Navickas este un cunoscut al baschetului românesc. În sezonul trecut, lituanianul a evoluat pentru BC Mureș însă prima echipa pentru care acesta a jucat în România a fost CSM Oradea. În vârstă de 30 de ani, conducătorul de joc a bifat sezonul trecut 9 meciuri în LNBM pentru BC Mureș și a avut medii statistice de 9.6 puncte, 2.1 recuperări și 2.9 pase decisive pentru o eficiență de 9.8 unități.

Doug Plumb are 26 de ani și vine din Ungaria de la KK ZTE. Acesta măsoară 1.94 metri și evoluează pe poziția 2. Acesta a mai evoluat în Canada pentru UBC. În prima ligă a Ungariei, Plumb a jucat 26 de partide și a avut medii statistice de 11.9 puncte, 4.0 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.3 intercepții. Porcentajele sale au fost de 52.1% de la 2 puncte, 40.0% de la 3 puncte și 51.3% de la linia de libere.

Aliaksandr Pustahvar este un jucător de echipă națională pentru Belarus. În vârstă de 29 de ani, acesta măsoară 2.02 metri și evoluează pe poziția 3, extremă mică. Sezonul trecut Pustahvar a jucat în Superliga Rusiei pentru Dynamo Moscova. Extrema a jucat 26 de meciuri în Rusia unde a avut medii de 6.3 puncte, 3.1 recuperări și1.3 pase decisive. În cariera sa, Aliaksandr Pustahvar a mai jucat pentru Tsomki Minsk, Nizhny Novgorod, Halychyna Lviv, Sojuz Zaretchny și Novosibirisk.

Gaz Metan a mai reușit să achiziționeze și doi jucători români, Florin Popa și Ciprian Mihai semnând cu formația lui Ovidiu Teleabă.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    epaaa
    Mare bucurie mare la Medias, incep sa apara jucatori, cu toate problemele financiare, defiintare, pe noi ne-au depasit dintr-un foc la transferuri, pana acum :))

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dino :

    Nedumerire
    daca tot scrieti "Important: Majoritatea informațiilor din Zona Transferurilor sunt publicate în exclusivitate de către site-ul nostru. Dacă doriți să preluați orice informația din Zona Transferurilor va trebuie să ne menționați ca și sursă alături de link direct." ... respectaţi şi voi pe alţii ....

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    succes Gedi!
    Mult succes Gedi!
    Imi pare rau ca ultima jumatate de sezon nu a fost foarte reusita la Tg.Mures. Oricum este un conducator de joc foarte inventiv si daca va juca meci de meci va avea rezultate foarte bune.

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!