Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tremayne Johnson, al 6-lea străin din lotul lui BC Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.07.2013

Tremayne Johnson este noul jucător al echipei BC Timișoara, informează pressalert.ro. Americanul se află la prima experiență în Europa.

El a absolvit universitatea Eastern Washington în anul 2012. A jucat pentru echipa de baschet masculin a acestei universități între 2010 și 2012 având următoarea linie statistică:

La nivel profesionist a jucat un sezon în Bahrain, pentru Al Manama. Această echipă a devenit campioană națională în 2013, însă Tremayne a părăsit echipa înaintea încheierii sezonului. Înalt de 2.03 metri, jucătorul în vârstă de 24 ani evoluează ca extremă.

Johnson este al 2-lea american și al 6-lea străin din lotul Timișoarei. Ceilalți jucători străini aflați sub contract cu Timișoara sunt: Zlatko Jovanovic, Anthony Lee Ingram, Vladimir Panic, Vaidotas Volkus și Aleksandar Radulovic. De asemenea, bănățenii l-au recrutat și pe Flavius Lăpuște.

BC Timișoara este a 4-a echipă din Liga Națională cu șase străini sub contract după CSM Oradea, CSU Sibiu și U Mobitelco Cluj. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!