Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: ”Eu am speranțe că această serie va ajunge în decisiv”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
04.05.2019

Tudor Costescu: ”Eu am speranțe că această serie va ajunge în decisiv”

tudorcostescu

După un meci 3 ce a marcat cea mai slabă prestație ofensivă a sibienilor din acest sezon competițional, ce a dus la o victorie a celor de Dinamo Știința București, scor 64-56, bucureștenii urmează să se lupte din nou contra galben-albaștrilor pentru a duce seria în meciul decisiv.

Tudor Costescu, tehnicianul acestora, a rezumat pentru pagina oficială a echipei istoricul confruntărilor dintre cele două:

"Știm că ne așteaptă un meci 4 foarte dificil, dar singurul gând cu care intrăm în meci este să ducem această serie în decisiv la Sibiu. Mă bucur că am reușit să spargem gheața, după cele 5 meciuri cu Sibiul din acest sezon, arătând și prin această victorie că avem șansele noastre în fața unui adversar de asemenea calibru. Trebuie să spunem că, doar cu excepția unui meci, în toate confruntările împotriva lor în acest sezon, în ciuda tuturor greutăților, ne-am ținut destul de aproape și am avut șansa noastră pe care mă bucur că am reușit să o materializăm într-un meci de asemenea importanță cum a fost ultimul jucat împotriva lor."

De asemenea, Tudor Costescu a prefațat și partida din această seară:

"Probabil că meciul 4 va fi cu totul diferit de cum a arătat primul meci, dar pe noi acest lucru nu ne sperie. Suntem motivați, avem o stare de spirit foarte bună datorată, în primul rând, determinării și intensității cu care am jucat meciul precedent și care de altfel ne-a adus și victoria, iar băieții își doresc foarte, foarte mult să împingem această serie in decisiv. Suntem conștienți că va fi foarte greu, Sibiul este o echipa extrem de valoroasă, probabil că se simt răniți după ultima experiență din sala Dinamo și vor veni cu o replică foarte solidă. Noi suntem însă pregătiți să le facem față și eu am speranțe că această serie va ajunge în decisiv."

 

Meciul va avea loc astăzi, sâmbătă, 4 mai, la Sala Dinamo din București, începând cu orele 20:00.

 

 

*SURSA foto: Sabin Malisevschi


7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    hai
    ca i funny 😃

    cu 4 ani în urmă (04.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca threepointer:

      Funny da
      Funny vreti sa fiti tu cu @BB55, dar nu prea reusiti.Cititi toata declaratia si uitati-va cat bun simt pune in ea.La cate probleme a avut la Dinamo a ajuns in final4-ul Cupei si cumva cumva i-a luat un meci principalei favorite(spre deosebire de Pitesti care are un buget mult mai mare si nu a luat nici un meci). Ma adresez tie ca imi esti concetatean si citesc aproape toate comentariile de pe site.Stiu ca vrei sa pari omniprezent si chiar daca probabil n-a fost cu rautate mai triati comentariile astea la misto si cu lipsa de bun simt.Pareti ca sămânțarii profesionisti de pe stadion pe care ii urati asa de mult.Respectati un tip care face ceva pentru baschetul din tara asta, atat cat poate si el.

      cu 4 ani în urmă (04.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hai să zic și eu o chestie
      De abia aștept să antreneze și Costescu o echipă cu pretenții, să vedem cum o să se descurce, că alibiul ăsta cu face extraordinar cu condițiile pe care le are începe să expire... Poate chiar la voi la anul.

      cu 4 ani în urmă (04.05.2019)
    • BC CSU Sibiu BB55:

      ??
      Pai si eu ce am spus gresit aici?
      Ca poate sa spere la ce vrea...
      Personal il consider pe Costescu cel mai bun antrenor (dupa Fleseriu) din LNBM, si de cate ori "l-am prins" la Sibiu, i-am strans mana.
      Dar chiar a fost funny cu declaratia aia, la cat de ingeligent e, nu cred ca vorbea serios 😉

      cu 4 ani în urmă (04.05.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Fleseriu, cel mai bun antrenor din LNBM? Eu nu cred asta, chiar daca e pe primul loc. Imi plac Todorov, Costescu, Achim si Nini. Fleseriu e prea cersetor, vrea mulf prea mult sa se fluiere pentru echipa lui, plus ca are o echipa fizica, de americani, lucru ce il ajuta. Cred ca la Sibiu merita felicitat Georgescu:)

      cu 4 ani în urmă (04.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu vad
      nimic lipsit de respect on comentariul meu. Recunosc, n am citit toata declaratia, m am luat dupa ce au selectat TB ca titlu dar totusi, in orice contrxt ai fi pus aceste cuvinte, oricine le.ar fi luat in ras. Sansele sa mai fi castigat Dinamo un meci cu Sbul erau 0, sa fim seriosi. Nici macar 1%...
      Si da, si eu astept sa il vad pe Costescu manage-uind o echipa cu resurse.

      cu 4 ani în urmă (05.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    Poti
    sa speri Costescule si la castigarea campionatului, ca nu e interzis :D

    cu 4 ani în urmă (04.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!