Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Vrem să nu repetăm jocul mai puțin reușit din prima parte a sezonului”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.02.2018

BC SCM Timișoara și BC Mureș Târgu Mureș se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, la sala Constantin Jude. „Tigrii” s-au impus în tur cu 81-75, deși aveau deja probleme. Acel meci a oprit seria de patru victorii obținute de timișoreni.

Antrenorul Tudor Costescu a prefațat acest duel.

„Mureșul abordează această partidă cu o formulă diferită față de cea din turul campionatului, când ne-a administrat o înfrângere costisitoare. Vrem să nu repetăm jocul mai puțin reușit din prima parte a sezonului și, chiar dacă adversarul nu este în efectiv complet, vom evolua concentrați și cu toată dorința de victorie”, a declarat antrenorul lui BC SCM Timișoara pentru site-ul echipei.

BC Mureș s-a deplasat la Timișoara fără Santa, Person și Pita. „Tigrii” au jucat miercuri restanța cu Timba și au pierdut cu 92-63. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!