Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Dumitrescu își continuă cariera

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.07.2013

Tudor Dumitrescu, unul dintre cei mai experimentați jucători din baschetul românesc, a decis să-și continue cariera. Sportivul în vârst de 34 ani va evolua pentru Gaz Metan Mediaș și în sezonul competițional 2013/14.

Jucătorul de 1.95 metri a bifat 21 prezențe în ediția 2012/13 a Ligii Naționale de baschet masculin și a avut medii de 2.4 puncte, 0.6 recuperări și 0.5 pase decisive în 7:25 minute pe meci. El a avut un coeficient de 2.8 la eficiență. Sezonul lui Tudor a fost marcat de operația la spate pe care a suferit-o în toamna anului precedent. Astfel, Dumitrescu a bifat doar trei prezențe în FIBA EuroChallenge.

De-a lungul carierei, Dumitrescu a jucat pentru U Mobitelco Cluj, CSU Sibiu, respectiv Nuernberger (Germania). El a cucerit de două ori Cupa României alături de Gaz Metan Mediaș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nu ma asteptam la o asemenea decizie, dar e o decizie care ma bucura mult de tot pt ca l-am vazut si poate si merita mult mai multe minute, iarin playoff a demonstrat mai mult decat in campionat ca se poate conta inca pe el fara probleme, chiar daca mobilitatea nu mai e cea din trecut. Dupa cum stau deocamdata lucrurile la Medias mi-e teama sa nu fie cumva MVP-ul echipei in sezonul viitor si omul care va incerca sa salveze ce mai e de salvat. Bv Tudor inca un sezon cu lectii de baschet:)

    cu 10 ani în urmă (03.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!