Stiri

U-BT Cluj-Napoca este în optimile de finală ale FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.02.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a obținut calificarea în faza optimilor de finală ale FIBA Europe Cup după ce a reușit să câștige partida de pe teren propriu cu ciprioții de la Keravnos Nicosia, scor final 77-71. 

Scorul pe sferturi al meciului din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost 17-17, 19-19, 15-22, respectiv 26-13. 

Principalii remarcați din tabăra clujeană în acest duel au fost Giordan Watson cu 20 de puncte, fiind urmat de Lasan Kromah cu 16 puncte, Ousmane Barro cu 14 puncte și 10 recuperări, respectiv Miha Lapornik cu 13. 

Odată cu acest rezultat și cu victoria celor de la Donar Groningen în fața belgienilor de la Mons-Haianut, U-BT Cluj termină Grupa L din faza principală a FIBA Europe Cup pe locul secund cu 3 victorii din 6 meciuri jucate și va evolua în fazele superioare ale competiției inter-continentale. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei, declarații și performanțe! 

*Foto: fiba.basketball

19 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    gresala
    *3 victorii din 6 meciuri jucate

    cu 6 ani în urmă (07.02.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    sa le puna in loop
    jucatorilor ultimele 2-3' si sa le ceara sa aspire intotdeauna la o astfel de atitudine in joc: pe aparare mobilitate, intensitate, pe atac focus si curaj. Cumva invers fata de restul jocului.
    Watson si Ouzy maini sigure ca de obicei, Lapornik un mare + inclusiv in aparare, Kromah peste jocul lui obisnuit dar tot nu m a convins, Sakic si a arata experienta cand aveam mai mare nevoie. Restul in nota obisnuita.
    Cu boostul asta de incredere sper sa facem macar o finala in cupa. Haide U!

    cu 6 ani în urmă (07.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    MESAJ MODERAT
    Mesaj moderat pentru offtopic.

    cu 6 ani în urmă (07.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      si auzi si tupeu la comunistii astia
      ca mesaj moderat pt offtopic. au invatat toapele de offtopic si pe siteul lor se instiga la ura la greu. Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras...

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    Mesaj moderat pentru offtopic
    La urmatoarea abatere BAN.

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      thanks for support
      Dar am renuntat sa mi mai bat capul. Atata pot, atata fac. Ramanem noi cu noi si ne bucuram ca avem o platforma pe care sa schibam impresii despre sportul preferat. Cu atitudinea asta ei vor evolua dpdv jurnalistic cand o zbura porcul.

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    De se pierdea meciu asta, acuma erau aci 30 de comentarii cu lotul, cu antrenorul, cu Kromah care e sub Dykes(si intr-o satre avansata de ebrietate se vede ca omul asta face anumite chestii mai bine ca Dykes, valabil si invers), cu Barro, cu Olah, cu lipsa de solutii la poz 1. Unu scria, altu imediat aproba, asa e liniste si pace.

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pai si ce
      am fi fost departe de avedar? meciul s-a jucat in ultimele 3 minute. Pana atunci ne am strofocat ca o echipa mediocra ce suntem in momentul de fata.
      Dar da, ne-am obisnuit deja cam toti pe aici ca tu sa fii ala cu comentariul acid si inteligent si noi toti ceilalti mancatori de banana.
      Servus.

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • pipzn:

      re @free62
      In general scriu pe aici atunci cand am vazut meciul si consider ca am ceva de spus, mai ales daca e ceva nou sau care m-a impresionat intr-un fel mai deosebit, fata de ceea ce am spus deja cu alte ocazii. Si in acest moment NU este nimic nou de spus despre jocul echipei. In conditiile in care avem cele mai multe meciuri din LNBM coerenta jocului colectiv de acum e aproape identica cu oricare dintre primele meciuri jucate.

      Nu noi am castigat meciul ci ceilalti l-au pierdut. Cu nominalizare clara a lui Ross. Vad meciuri de baschet mai mult sau mai putin constant de prin 1988 toamna si inca nu am vazut pe cineva care sa rateze ambele libere, rezultat al unui fault antisportiv, deci fara urmarire. Plus alte ratari pe aruncari necontestate sau mingi balbaite.

      As putea sa insirui o multime de moduri in care s-a pierdut mingea in mod stupid sau s-au irosit atacuri, dar de asemenea nu e nimic nou, din pacate. A, sa nu uit, am vazut ceva nou: autocos.

      Si a mai fost ceva nou din partea organizatorilor: au reusit sa dubleze si, in cazul unui prieten sa tripleze atribuirea unui loc in sala. Adica, locul scris pe abonament facut in toamna si scaunul avand autocolant cu "Abonament" a mai fost dat in acelasi timp unui domn si unei doamne prin sistemul de achizitie bilet online/casierie. Au fost destule locuri goale in sala ca sa ne rearanjam fara scandal ca nu gaseai pe nimeni de la organizatori care sa faca "dreptate" sau macar sa prezinte niste scuze formale, insa daca au de gand sa mai indeparteze sau sa isi bata joc de spectatori, e o metoda buna, cred.

      Altfel, felicitari echipei pentru indeplinirea obiectivului si succes mai departe.

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2:

      Dykes
      Dykes peste Kromah

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2:

      ..
      La orice ora

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Pipzn
      Cipriotii știau pe final ca sunt calificați. Altă explicație nu gasesc pentru faptul că ultimele 3 minute au lasat-o mai moale.

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Free62
    De ce vrei tu să areți cât ești de ............ și de expert. Nu văd un motiv anume în care trebuie sa ataci alți useri care au alte opinii. Dar cred că infinal ești un mare cunoscător de fenomen (baschet), care nu are șansa să antreneze o echipă de valoare. Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      :)))
      LOOOOOOOOOL!!
      Cred ca ar putea incepe gratis la Mures...de maine!!!!

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Romeovura, bine ca esti tu expert, expert in furat mingea..... Esti primul care trebuie sa isi vada de lungul nasului si sa taca!

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    ARM
    Ce să mai spun. Atât ști și bănuiesc că atât și poți. Cătă vreme te exprimi in necunoștință de cauză nu mă mai obosesc să îți dau replică. Ca și până acum ai tot arătat cat de multe cunoștințe ai in materie de baschet și cum a ajuns mingea la mine adică un mare 0 (ZERO). Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Stiu exact cum a ajuns mingea la tine..... Macar nu claxona.... cat despre zero.... cat costa oglinzile care le spargi in fiecare dimineata, nu de alta dar cred ca inevitabil te uiti in oglinda si inevitabil le si sperii! Tocala nu era in masura sa iti ofere mingea....

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    ARM
    Mai întreabă si tu un pic mai mult daca tot vrei să afli cum a fost. Si e o mare plăcere să constat faptul ca nu reușesc să sparg oglinzile. Dar cred că ar trebui să ne uiți în propria ogradă. Cu asta termin conversația cu tine . Ai arătat destule.despre caracterul tau.

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!