Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca se impune în fața lui BC Timba Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
04.03.2015

BC Timba Timișoara primește replica celor de la U Banca Transilvania în etapa a XXII-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Gazdele au pierdut sfertul al doilea şi cel de-al patrulea la o diferență mai mare de puncte, ceea ce a stabilit avantajul final al oaspeților 78-94.

În ciuda lucrurilor neplăcute care s-au întâmplat în tabăra celor de la BC Timba Timișoara, Bluntt fiind ultimul care a „dezertat” alegând Franța, „urșii” s-au ținut foarte bine de cei de la U Banca Transilvania, care a venit pe Bega după două victorii răsunătoare în fața Stelei București și a lui CSU Asesoft Ploiești. Dacă după primele 10 minute scorul era egal, 19-19, pe parcursul sfertului secund bănățenii au intrat în avantaj, 27-23.

Gruparea condusă de pe bancă de Bogdan Murărescu și-a menținut avantajul și spre jumătatea sfertului secund, iar când mai erau 3 minute de joc scorul era egal, 36-36.  Dezechilibrul a început să se creeze odată cu apropierea pauzei, scor 36-45 pentru oaspeți, moment în care BC Timba a cerut primul time-out. Scorul pauzei a fost 36-49 pentru U Banca Transilvania.

Trei puncte au recuperat gazdele în primele 10 minute de după revenirea de la cabine, astfel că înaintea ultimelor 10 minute diferența era de 10 puncte, 59-69. Ultimul sfert a fost câștigat de către oaspeți cu 19-25, astfel că scorul final a fost 78-94.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!