Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT se impune în primul amical din Serbia

Paul Olar

Paul Olar
25.08.2016

U-Banca Transilvania a obținut o victorie la primul joc disputat în cantonamentul din Serbia. Formația antrenată de Mihai Silvășan a trecut de Dynamic Belgrad, formație nou-promovată în primul eșalon al Serbiei.

Confruntarea s-a încheiat la scorul de 77-64, iar problema câștigătoarei s-a pus doar în actul inaugural. Atunci, ex-iugoslavii s-au bucurat de un avantaj de trei lungimi, 21-18. Ardelenii și-au revenit în sfertul secund și au reușit un parțial de 17-0,  care a decis practic duelul. Din acel moment, Dynamic nu a mai emis pretenții în partidă.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun om al clujenilor, americanul totalizând 20 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Filip Adamovic a contribuit prin 15 puncte, 4 intercepții și 4 pase decisive. Vlad Moldoveanu s-a remarcat cu 9 puncte, 2 recuperări și o intercepție.

În următorul meci, U-BT se va duela cu Partizan Belgrad.

*Foto & Info: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!