Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania va disputa finala Turneului City Cup

Paul Olar

Paul Olar
12.09.2015

U-Banca Transilvania a ajuns în finala turneului pe care îl găzduiește, intitulat City Cup. Gruparea ardeleană a trecut vineri seara de Metalac Valjvevo, scor 69-65.

Sârbii au evoluat curajos la Sala Polivalentă, adjudecându-și primul sfert cu scorul de 19-15. Mai mult, formația ex-iugoslavă a izbutit să intre la cabine sub adăpostul a 13 puncte, 42-29.

Revenită de la cabine, formația lui Marcel Țenter a practicat un baschet superior, la finalizare contribuind adesea Kyndall Dykes, Filip Adamovic sau Karamo Jawara. Totodată, jucătorii lui Metalac s-au confruntat cu numeroase greșeli personale, astfel că U a reușit să întoarcă soarta disputei.

Kyndall Dykes a contabilizat 18 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții. Filip Adamovic a contribuit prin 13 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări și o intercepție, iar Karamo Jawara a izbutit 12 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții.

De partea cealaltă, Malasevic s-a remarcat cu 22 de puncte. Stefan Pot, fostul fundaș al lui CSU Ploiești, a totalizat 10 puncte.

În marea finală, U-BT va da piept cu Steaua CSM EximBank. Metalac și Energia se vor întâlni în finala mică.

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!