Stiri Juniori U17 Masculin

U18 feminin - MVP: Cătălina Crăciunescu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.05.2019

U18 feminin - MVP: Cătălina Crăciunescu

În acest weekend s-a desfășurat în Sala Transilvania din Sibiu Final Four-ul Campionatului Național U18 feminin. La start au fost prezente CSS Sibiu, LAPI Dej, CSS CSM Târgoviște și CSS CSM Alexandria. Echipa din Teleorman a devenit campioană națională, după ce în semifinale a trecut de echipa din Dej iar în marea finală de CSS CSM Târgoviște. În partida pentru medaliile de bronz CSS Sibiu a trecut de LAPI Dej, la capătul unui meci echilibrat.

Pe lângă medaliile oferite primelor trei echipe, la final au fost desemnate premiile individuale și a fost întocmit cel mai bun cvintet.

MVP: Cătălina Crăciunescu (CSS CSM Alexandria)
Cea mai bună marcatoare: Laura Vaida (CSS CSM Târgoviște)
Cea mai bună recuperatoare: Laura Vaida (CSS CSM Târgoviște)
Cea ma bună pasatoare: Bianca Stoica (CSS Sibiu)
Cea mai de perspectivă jucătoare: Camelia Comșa (CSS Sibiu)

Cel mai bun 5: Bianca Nan (CSS Sibiu), Mara Matonos (Lapi Dej), Mihaela Mazilu (CSS CSM Alexandria), Ștefania Cătinean (CSS CSM Târgoviște), Laura Vaida (CSS CSM Târgoviște).

Laura Vaida a terminat turneul de la Sibiu cu 37 de puncte marcate și 38 de recuperări, în finală reușind 23 de puncte și 19 recuperări. Bianca Stoica a totalizat 11 pase decisive în cele două partide. Cătălina Crăciunescu a fost desemnat cea mai bună jucătoare a turneului, după ce în finală a reușit 23 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. În semifinale jucătoarea de la Alexandria a reușit 14 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive.

foto: Mihai Lițiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!