Stiri Juniori U17 Masculin

U18 masculin – MVP: Mihai Cârcoană

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.05.2019

U18 masculin – MVP: Mihai Cârcoană

În weekend s-au decis medaliatele Campionatului Național U18 de baschet masculin, la Arena Antonio Alexe din Oradea. U-BT Cluj-Napoca a câștigat titlul după 103-62 în finala cu LPS Bihorul CSM Oradea, iar BC Slam București a obținut bronzul după ce s-a impus cu 69-58 cu CS Agronomia 1 București. Campioana a dat doi jucători în cel mai bun 5, Mihai Cârcoană fiind declarat MVP. Ceilalți trei jucători din echipa turneului au fost de la celelalte echipe participante la final 4.

Mihai Cârcoană a fost declarat MVP-ul turneului și cel mai de perspectivă jucător. Acesta a fost cel mai bun marcator al clujenilor atât în finală, reușind 29 de puncte, cât și în semifinală, cu 23 de puncte.

Premiile de la turneul disputat la Oradea:

MVP: Mihai Nicolae Cârcoană (ACS U-BT Cluj-Napoca)

Cel mai bun marcator: Luca Vișan Hara (CS Agronomia Bucuresti) și Filippos Gkogkos (BC Slam Bucuresti)

Cel mai bun recuperator: Matei Bodea (CS Agronomia Bucuresti)

 Cel mai bun pasator: Tudor Todea (ACS U-BT Cluj-Napoca)

 Cel mai de perspectivă jucător: Mihai Nicolae Cârcoană (ACS U-BT Cluj-Napoca)

Cel mai bun 5: Toma Lungoci (ACS U-BT Cluj-Napoca), Filippos Gkogkos (BC Slam București), Enzo Vescan (LPS Bihorul CSM Oradea), Matei Bodea (CS Agronomia București), Mihai Nicolae Cârcoană (ACS U-BT Cluj-Napoca).

Pentru premierea celui mai bun marcator, recuperator și pasator s-a ținut cont de cifrele jucătorilor în turneele finle 1A și 2A, cu condiția ca jucătorii să fi participat la ambele turnee. Antrenorii celor patru echipe de la Final 4 au stabilit componența „Best 5”, MVP și cel mai de perspectivă jucător, în funcție de evoluția la Turneul Final 2A.

Filippos Gkogkos și Luca Vișan Hara  au fost cei mai buni marcatori cu câte 132 de puncte, în 6, respectiv 7 partide. Matei Bodea a avut 88 de recuperări în 7 meciuri, iar Tudor Todea a oferit 33 de pase decisive în 7 jocuri.

*sursa foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!