Stiri

Un meci cât o calificare pentru CSM CSU Oradea în fața lui Kataja Basket

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2017

CSM CSU Oradea primește vizita lui Kataja Basket, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din grupa B a Basketball Champions League. Partida este programată miercuri, 18 ianuarie, cu începere de la ora 19:30 în Arena Antonio Alexe. Acest joc a fost declarat meciul săptămânii în Basketball Champions Legue de către organizatori.

CSM CSU Oradea și Kataja Basket se întâlnesc cu gândul la calificarea în playoff-ul Champions Legue. Ambele formații vin după două înfrângeri consecutive însă păstrează șanse reale la calificarea în faza următoare a competiției. Kataja se află pe poziția a 4-a (poziție care duce direct în play-off) în clasamentul grupei B cu 6 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce CSM CSU Oradea se află o treaptă mai jos cu 5 victorii și 7 înfrângeri.

La prima întâlnire din acest sezon între campioana României și formația finlandeză, orădenii au avut câștig de cauză pe data de 22 noiembrie când s-au impus cu scorul de 80-74.

În acel meci Sean Barnette a fost principalul artizan cu 26 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. Americanul este în continuare accdentat, iar formația orădeană a anunțat că acest va mai absenta o perioadă. Dacă Barnette va absenta pentru orădeni, la formația nordică Kevin Bristol l-a înlocuit pe Nino Johnson la poziția 5.

O victorie i-ar oferi lui CSM CSU Oradea o poziție favorabilă înaintea ultimului meci din Italia contra lui Umana Reyer Venezia și i-ar asigura cel puțin prezența în fazele superioare ale FIBA Europe Cup. Kataja Basket va încheia parcursul în grupa B cu un meci pe teren propriu în fața lui Pinar Karsiyaka.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Sean Barnette
    Hai să fim serioși, de la o ruptură musculara, preconizată fiind o recuperare în circa o lună jumate, să se ajungă deja la o pauză ca pt ruptură de ligamente! Încă nici nu a revenit la antrenamente, deci cel puțin încă o lună va mai absenta. Hematom am inteles ca are si nu s-a retras, dar clinica/doctorul care s-a ocupat de Sean dă dovadă de amatorism

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Sean a fost operat la Tg Mures deci e out pana la jumatatea lunii februarie.

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Hmm
      Mersi, exact ce anticipam, din păcate mă gândesc că mai repede e imposibil să revină:((

      cu 7 ani în urmă (17.01.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Am discutat săptămâna trecută cu un specialist in medicina sportiva dacă e normala situația lui Sean. Raspunsul a fost ca la o ruptura musculara pe langa tratament e foarte important cum raspunde mușchiul. La Sean se pare ca e recidiva si de aici complicațiile. Am intrebat si de ce nu a fost operat mai devreme si a spus ca nici un medic nu ar recomanda interventie chirurgicala pana nu incearca recuperarea neinvaziva.

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!