Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca s-a întărit cu două jucătoare internaționale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.07.2017

În sezonul 2012/2013, Radoslava Bachvarova a evoluat în Euroligă pentru Arras, adversara CSM Târgoviste

Două nume noi pentru Universitatea Cluj-Napoca în stagiunea 2017/2018. Vicecampioana României a bătut palma cu două internaționale, Aida Kalusic si Radoslava Bachvarova. Prima evoluează pe poziția de pivot clasic, măsoară 1.89m, si este o prezență constantă în naționala Bosniei si Herțegovinei. Bachvarova, de origine bulgară, poate fi folosită pe pozițiile 3/4 fiind de asemenea componentâ a naționalei Bulgariei.

În vârstă de 30 de ani, Kalusic a evoluat ultima oară în campionatul Sloveniei la Triglav Vadoli Kranj, înregistrând medii de 13.4 puncte si 5.5 recuperări pe meci cu procentaje de 54.2% din interiorul semicercului si 83.3% de la libere. Înainte de sezonul precedent pivotul a petrecut patru ani în Bosnia, iar de-a lungul carierei a mai evoluat în Polonia, Grecia si Ungaria.

Bachvarova, sportivă ce a împlinit anul acesta 30 de ani, soseste din Ungaria de la Vasas Akademia unde în 20 de meciuri a avut medii de 12 puncte, 4 recuperări si 2 mingi câstigate pe meci cu procentaje de 44.8% de la două puncte, 31.3% de trei puncte si 88.5% de la libere. În întreaga sa carieră a mai evoluat în Franța, Turcia, Germania, Slovenia si Bulgaria. Bachvarova nu este un nume nou baschetului românesc, în sezonul 2012/2013 aceasta a evoluat pe parchetul sălii sporturilor din Târgoviste, în Euroligă, îmbrăcând echipamentul celor de la Arras. 

Pe lângă cele două nume, Universitatea Cluj-Napoca s-a mai întărit cu Theairra Taylor, Diana Moraru, Ioana Ghizilă si le-a prelungit contractele lui Bianca Voica si Mihaela Maxim. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!