Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca se impune în fața Olimpiei CSU Brașov

Silviu Isailă

Silviu Isailă
19.02.2017

Universitatea Cluj s-a impus în fața celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 90-72, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Confruntarea din Sala Sporturilor Horia Demian a început sub semnul echilibrului, cele două echipe aflându-se la egalitate după primele zece minute de joc, scor 23-23. În primele minute ale actului secund, clujencele s-au distanțat pe tabela de marcaj scor, 29-23, însă echipa de sub Tâmpa a revenit și a egalat la 29. A urmat un joc bun al Universității, care a intrat la cabine cu un avantaj de șase puncte, scor 48-42.

După reluarea partidei, tot clujencele au fost cele care au avut inițiativa, reușind să se distanțeze la 14 puncte, scor 68-54, înaintea actului decisiv. Elevele lui Dan Calancea au dat semne de revenire în prima parte a sfertului patru, însă nu au avut forța necesară pentru a întoarce soarta partidei și astfel, Universitatea Cluj se impune cu scorul de 90-72.

Adrianne Ross a terminat partida cu 30 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și un indice de 36 la eficiență. Taneisha Harrison a reușit 21 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive.

Kristina Higgins și Adrienne Webb au fost cele mai bune jucătoare ale brașovencelor, ambele terminând partida cu 20 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Ioana Ghizilă a reușit 11 puncte, o recuperare și 6 pase decisive.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!